- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
Едно момиче, което вижда, че ходиш след нея като послушно кученце или я обсебваш, няма да ти отвърне на чувствата.
Идеята на Чачо беше да не я изпращаш с предлога, че ще се видиш с друго момиче. Моето предложение е също някакъв вариант.
Божке, вярно започни да му четеш книгата.
Много си бавен в загряването и не приемай нещата буквално или едностранно.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
АПФ?! Що за глупост?! Докато нещата започнат да се случват както трябва?! Като за начало, в една връзка не е "както трябва", ако има и трети човек.Първоначално написано от Lucho
Lucho, не предлагам да има някаква връзка, а да се среща и с други момичета. Да се отдръпне за момент. Не само да й пълзи в краката.Да я накара тя сама да го търси.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Ми ако е така аз излизам с други момичета, на кафета и т.н. като приятели ама това какво общо има?Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от npace
![]()
![]()
![]()
То още не е станало връзка, затова аз поне не виждам никакъв проблем. Няма смисъл да тича само и само след нея, и на нея ще и писна в един момент, и на него. Както каза ledenakrasota:Първоначално написано от PinkPan7her
Отделно на това има доста момчета, които успяват да въртят по две едновременно, в което няма нищо лошо. Ако те зареже едната, винаги имаш нещо друго "под ръка".Първоначално написано от ledenakrasota
Ок, и така да го кажем, но по-полека със сприятеляването. Момче и момиче познати - ок, но чак приятели... по-добре не. Не допускай да се превърнеш в душевен отдушник (защото колкото и да не ти се вярва - понякога и така се получава. А примери за това има много.)Първоначално написано от npace
@@ Хубаво, няма проблем. Аз само предлагам идея
..
..
V
Ми ок ама аз не искам да въртя по 2 едновременно, не ми е това целта....
Не говорим а въртене на 2. БожеПървоначално написано от npace
![]()
![]()
![]()
![]()
Чети там и се учи. Библиите
![]()
![]()
Е @Lucho за това ми говориПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
А пък то няма лошо в това да държиш и двете едновременно, стига да можеш, разбира се.Отделно на това има доста момчета, които успяват да въртят по две едновременно, в което няма нищо лошо. Ако те зареже едната, винаги имаш нещо друго "под ръка".
Той дава просто предложение. Въпроса е тя да те види или да чуе, че се виждаш с други. Да чува колко си добър от другите усти. Да види момчето в теб, а не приятелят. Да види и да те хареса като кавалер, а не момчета, което е на линия винаги, за да я изпрати до тях.![]()
И мислиш ли че ще помогне това? Смисъл аз ако не харесвам някое момиче ако ще и 20 човека да ми говорят колко е добра, красива, умна и т.н. няма да я харесам повечеПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
боже, спри да мислиш, плсссссссссс!Първоначално написано от npace
![]()
![]()
![]()
![]()
Чачо ти го каза! Чети там!
Да, ама не си момиче. Или прави нещо, или спри да мрънкаш, защото не си помагаш, а тая тема стана 100 страници.Първоначално написано от npace
Нищо лошо, а? Добре, пожелавам ти да попаднеш на момиче, което те върти заедно с още 1-2 други момчета.Отделно на това има доста момчета, които успяват да въртят по две едновременно, в което няма нищо лошо. Ако те зареже едната, винаги имаш нещо друго "под ръка".
Още малко и ще ти гепя мацката, и то за да ти направя услуга. Срещай се с други момичета и много скоро ще почнеш да се чувстваш по същия начин към някоя друга, просто хормоните ти те карат да се чувстваш, сякаш тя е единствена. Този път обаче ще внимаваш да не ставате преждевременни приятели и да подходиш като хората. Пък с това момиче, ако извадиш някакъв голям късмет, може и да се изчукате доста по-натам във времето. Но приеми, че никога няма да можеш да имаш всички жени и е много вероятно това момиче да е една от тях.
Ето една история от мен. Седяхме в едно клубче с компанията, аз бях седнал до едно девойче и й говоря някакви доста мръсни приказки. Тя още се чудеше дали просто съм много загорял или съм такъв по принцип. Докато говорех влезе една приятелка, дойде при мен и се заговорихме, а през това време ми подръпваше яката и се разхождаше с пръст по гърдите ми. Наведе се и ми подшушна на ухото, че мога да се присъединя при тях, ако реша. След това си продължих разговора с първото момиче, което вече седеше и постоянно хвърляше погледи към другата маса, чудейки се коя е онази. Накрая дойде още едно момиче, отби се с чашка да ми вдигне наздравица. Казах й, че ми е свършило питието и тя извади една бира. Била лично за мен и след като се чукнахме, каза че иска да й правя компания после. Върнах й, че тази вечер вероятно няма да мога, гледайки към момичето на моята маса. След всичко това, момичето срещу мен въобще не се чудеше загорял ли съм, беше убедена в това, че просто такъв ми е характера. Беше доволна, че избрах нея пред другите и й беше приятно да ме гони. Да кажем, че имам много приятни спомени с нея от онази вечер, което ще го оставя на свободно тълкуване.
Ако не ми беше провървяло с нея, щеше да ми е все тая. Можех да отида при някоя от другите две. Те са в същата позиция, гледат ме с друго момиче. Дали ги дразни това? Да. Но аз не съм се обвързал с нито една от тях и е нормално да излизам с други момичета. Кавалер си, когато обръщаш внимание на момичето, въпреки че имаш толкова други възможности. А да имаш една единствена и да "кавалерстваш" като я задушаваш с внимание просто не става.
Вече си спрял да я изпращаш, това е чудесно. Сега можеш да поработиш върху това, наистина да започнеш да излизаш с някоя вечерите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Chacho, трябва да станеш преводач на такава тематика.![]()
npace, точно в същото положение като теб бях преди 1 месец. Най-добрия ми приятел харесваше едно момиче в началото на годината, нещата не се получиха,а аз впоследствие й станах като брат. В един момент ми каза 'не хлътвай по мен'. И то това е като 'пиш ефекта', както когато някой ти каже, че му се ходи и се усещаш, че и на теб ти се ходи, та осъзнах, че съм хлътнал здраво. Точно през същите вътрешни терзания като теб минах в продължение на месеци, над същите неща размишлявах, същите въпроси имах, същите заключения. И знаеш ли какво направих? Казах й как се чувствам и сега сме заедно от месец. Но преди това трябва да си сигурен, да можеш да убедиш дори себе си, че дори да ти откаже, ще можеш да го преглътнеш и ако сте много близки приятели, това не би трябвало да ви убие приятелството. И ако те отреже, само защото те чувства като приятел и я е страх да ти даде шанс, тя губи, понеже приятелството е най-добрата основа за нещо повече.
Ще раздавам автографи на 15 годишни очилатковциПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
пиш ефект![]()
![]()
Историйката на Чачо беше готина.
Айде прави нещо вече и споделяй, че ми стана интересно, изчетох цялата темаи към някои от съветващите (bow), мега сте! Аз мисля, че наистина трябва да й станеш интересен и както казаха, тя да започне да те търси... Не бих те посъветвала така, ако беше ясно, че имаш и други намерения към нея, тоя съвет е само при тези обстоятелства
. Айде успех и пиши, че тая тема стана историческа
![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Обещал съм най-малко на себе си че докато има шанс ще се боря. Пък и ме съмнява сега ако/като почна да се срещам с друга да почна да изпитвам същите чувства.Първоначално написано от Chacho
![]()
Иначе като съ м по-добре ще прочета още 2-3 написаното от теб и ще помисля над него.
СуперПървоначално написано от SkaBird
Радвам се за вас, но не съм сигурен дали можемда останем приятели при един такъв евентуален сценарии с лош край
![]()
Хаха, аз ако съм никога няма да изчета 20 страници дълга темаПървоначално написано от peace94
![]()
И АЗ!!!! Ти си някакво изключение, сериозно ми стана интересноПървоначално написано от npace
. Тая мацка, ако знаеше колко реда изписа за нея и колко се тормозиш, щеше или да ти се хвърли на врата, или да избяга
. Не му мисли толкова, въпреки че знам, че не е възможно да не мислиш за това
. Ако имаше повече момчета като теб... Само да те питам: тя първото ти по-сериозно увлечение ли е или?
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Прасе, всичко е за опит, сладур.![]()
YepПървоначално написано от ledenakrasota
, недей да протакваш излишно, никой не печели от това, а пък и No pain, no game
![]()
No pain, no gain. Аз искам да се subscribe-на към темата.
Един въпрос: излизаш ли на заведения или по купони вечерно време?