- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
Радвам се че моите душевни терзания са породили интерес в тебПървоначално написано от peace94
Ами да аз мисля че написах в 1вия си пост че за пръв път се чувствам така. Имал съм досега 1 приятелка, но беше несериозна работа 1 месец продължи всичко.. идеята е че нямам опит
![]()
Първоначално написано от Chacho
да, вярно. И аз искам subscription!!!
Chacho, голям си разбирач (handshake)
![]()
![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
По принцип тук някой като организира купон съм винаги там, ама сега е малко суша ама няма страшно сега всички варят ракия скоро ще има пакПървоначално написано от Chacho
Иначе по заведения не.
Къде да ти помня първия пост, изчетох 20 страници все пакПървоначално написано от npace
Иначе ясно. Това е, защото ти е първото нещо, нормално![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Очаквайте кулминация по време на епиз.... така де, страница 139!
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Ахах в днешно време човек да не носи очила значи. Каква дискриминация само се сее напоследък...
Варенето на ракия е хубаво нещо, обаче... ако евентуално в бъдещ период решиш да я заведеш някъде или просто да идете две компании някъде, заведението би било по-удачен вариант от... казан (пак зависи от компанията, де). Изборът на заведение при евентуално посещение също има значение и също се отнася до компанията - може да се избира между дискотеки, кафенета или други. И пак всичко зависи от компанията, а и от части в районът, в който живееш.Първоначално написано от npace
@И 200 страници да стане, предполагам, че ще бъде интересно четиво за всички.
Аз под заведения разбирам ресторантиПървоначално написано от Lucho
![]()
Ако е така ходя на кафета често и на дискотека рядко.
Айде, какво стана?
А тя да не е единственото момиче навън, ва?
Не, ама ти какво очакваш да стане?Първоначално написано от autista88
Нещо скандално, което да ме накара да продължа да гледам сериала.Първоначално написано от npace
Докато не си промениш мисленето, ще си карате така. Ще си нейният най-добър приятелКА.
Еми досега да е станало, ако не се държеше, като мъжка пу**а.Първоначално написано от npace
Искаш стъпка-по-стъпка да ти се пише, какво да правиш ли?
Не пич, квото исках от темата го получих, въпроса е ти какво искашПървоначално написано от autista88
![]()
Айде вече стегни се де! Както се казва, ти топки имаш ли?? Моля теТемата ти е от 22 септември, сега е 2 октомври, колко още ще се мотаеш? Представи си, че в момента е възможно друг да започне да я зарибява, ти се мотаеш по форумите... СТЕГНИ СЕ!
Вече се повтаряме!
Прасе, прави си изводите! И чети онази проклетa книга по-бързо!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
То май и момичето вече няма да ти трябва!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Книгата съдържа ли думата "лайфстайл" в заглавието си?Първоначално написано от npace
Още зяпай и мъдрувай.![]()
Не, но съдържа "Библия" в заглавието си, и не, не е това което си мислишПървоначално написано от autista88
![]()
Хахахахахахах. Проверих в нета коя е, не знаех, че и такава има.Първоначално написано от npace