- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
За коя книга става въпрос ?? Искам и аз да я прочета... ;д
Първоначално написано от antifashionshit
Изчетох темата и не помня последно какво се коментираше и може и вече да си го разбрал,но наистина трябва да се държиш малко дръпнато и да й покажеш,че не е единствената.
Иначе ти й показваш,че винаги си на разположение и т.н.
Когато имаш нещо не го цениш,колкото и тъпо да е това.
Покажи й,че за теб има и други момичета и тя трябва да се постарае да те спечели.Хем,като и други те харесват,ще я накараш да ревнува,да те цени повече и да си покачи малко мнението за теб.Ако наистина изпитва нещо,ще се постарае да те задържи,а ако държанието ти не й повлияе по никакъв начин,явно няма смисъл да се занимаваш с нея.
От личен опит ти казвам.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Послушах ви съвета и утре след даскало съм на кафе с едно момиче, обаче ме съмнява че тя иска нещо по-сериозно, а аз в момента не искам. Какво правим ако се стигне дотам?
Натискате, мяташ 10 лева за сметката и си тръгваш като изверг!Първоначално написано от npace
![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Ще се видите и ще се прецените. Не е казано, че трябва на първото кафе да стане нещо. Можеш да излезеш няколко пъти с нея, да видиш дали ти импонира и сам ще прецениш, в каква посока искаш да обърнеш взаимоотношенията ви. И се опитай да не мислиш за изгората си.Първоначално написано от npace
Ако твоята мацка те пита какво си правил, можеш само да споменеш, че си излизал с момиче и толкоз. Не се хвали.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ми то ако ще става нещо щеше да си проличи още от сегаПървоначално написано от Chacho
И аз постоянно се опитвам да не мисля за "изгората" си
![]()
![]()
Ти момичето, което харесваш, отведнъж ли се привърза към нея или постепенно, като се сближавахте? Пък и имаш друга в съзнанието, не можеш да очакваш да я изместят току-така.
И една аналогия. Представи си новата мацка да ти признае чувствата си, да ти подари нещо и т.н., като ти за момента нямаш чувства към нея и чакаш друго момиче да ти отвърне. Конфузно, а? Дай й шанс, излез няколко пъти с нея. После излез и с още една. Накрая ще гледаш със съвсем други очи на нещата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Конфузно, кофти, ама кво да направя и аз съм в същото положениеПървоначално написано от Chacho
![]()
И аз така или иначе ще изляза с нея ама ме съмнява малко тая работа да измести другата![]()
![]()
Keep Walking - Johnie WalkerПървоначално написано от npace
И аз съм така, но к'во да правим - живота е радости тъга
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Между другото батко ни Johnnie доста помага, ама е много скъп дебаПървоначално написано от ilia_92
![]()
Според мен е много яко че харесваш някой толкова много. Продължавай в същия дух. Поопознайте се и я накарай да те хареса какво друга да ти кажа. Бъди уверен в себеси и горе главата стискаме палци![]()
Яко друг път... по си ми беше яко като нямах никви проблеми на главата и си щъках без да мисля глупости цял ден да се ядосвамПървоначално написано от vqra
![]()
Отпуши ни се малко виртуалния разговор, писахме си ~20 минути но тя си легна, все пак е добре защото не само аз поддържах разговора, не както преди със зор да и вадя думите![]()
![]()
От едно кафе какво очакваш да стане - бурни признания на чувстваПървоначално написано от npace
![]()
? Не се стягай, излезте и си прекарай добре
. И естествено пиши как е минало
![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Човек, спри да се опитваш да предвидиш всичко, защото абсолютно със сигурност няма да успееш. Пусни се по течението, направи каквото трябва, бъди честен и й кажи. Не разбирам какво повече протакаш. Тя няма да ти е приятелка вечно, повярвай ми. Ако си премълчиш и изобщо не й кажеш, ще се терзаеш и ще ти е крива за всичко. В един момент ще се скарате и отново същия край, от който се страхуваш. Просто действай. Карпе дием.
Излязох с момичето което ви казах на кафе, общо взето нищо интересно не стана, говорихме си общи работи и това е, през цялото време си мислих за "моето" момиче, колко ще е яко с нея да изляза на кафе, или просто да се поразходим, само двамата. А и нали ви казах по-назад че тя харесваше едно момче, ама той изобщо не я отразяваше, да ама днес тя ми се похвали че си говорили там на кафенето (той е сервитьор), беше много щастлива и си мисля че изтървах момента, ама знам ли го, и той за бакшиши работи все пак.
П.С. Ако ще ми казвате че съм идиот, ръб, тъпан и т.н., няма смисъл, аз си го знам![]()
Девствай като мъж, бъди директен, целуния, прегърния, покажи и че я искаш гола!!!!![]()
двайсет и три страници самосъжаление, всякаш няма какво друго да се прави.
но пък сигурно просто си имал нужда да споделиш (:
REGGAE BOOM <3
НЕ си идиот, ръб, тъпан или чук. Нищо подобно. Не го повтаряй и ще си по-добре. Отишъл си на кафе с момичето Х (слагам символи Х, Y, Z на участниците за да не ги объркам по някаква причина), а тази, която реално харесваш (ще я кръстим Y) изглежда, че си пада по Z (така ще кръстим бармана). Съществуват два варианта според мен:Първоначално написано от npace
1) Продължи да ходиш-насам натам и да излизаш с момичето X (онази, с която излизаш, но не те кефи). Паралелно следи поведението на "реалната" Y, към която си се насочил. Ако усетиш, че Y проявява нещо повече от симпатии към Z (бармана), можеш тактично да показваш чувства към нея, но не прекалено явно. Т.е. тактично работиш паралелно и върху Х, и върху Y. И пред двете третираш отсрещната като приятел за кафе/училище/стара позната и т.н. и то само ако стане на въпрос.
2) Изобщо не се занимаваш с X. Работиш само и конкретно върху Y и Z, още по-ясно върху Z (бармана). Допускам дори да направиш нещо, с което да злепоставиш Y ("твоята") пред Z, или Z пред Y. Твърдо препоръчвам втория вариант. Компроматната война е разрешена в този случай. Дори и ако трябва да поработиш здраво с фотошоп, дори и да трябва да платиш на някого да поработи с фошоп. Може да потърсиш и компроментираща снимка на Z (бармана) [напоследък никак не е трудно да бъдат намерени подобни материали]. След това изнасяш информацията пред "твоята" (Y). Няма да е трудно да се намерят и пикантни истории, свързани с бармана. Ако трябва може и да си измислиш, под предтекст, че "такива слухове се носят". Дължен си да изнесеш цялата информация точно, ясно, подробно и изчерпателно пред "твоята", в случай, че избереш този вариант, но когато я изнасяш, прави го издалеч - да не е като пълни самопризнания, а просто, когато си говорите за нещо, вметни, че си чул/видял това или онова за барманчето... и я оставяш да размишлява. Тук вече изборът ще е неин.
Според мен е по-добре да работиш по вариант №1. Ако обаче не ти се получи, всмисъл "твоята" Y хлътне по бармана, директно минаваш на вариант №2. Вероятно много хора няма да одобрят №2 (а и №1 донякъде, сигурно пантерата този път ще ме прокълне да се срещам с момиче, което върти още четирима) но пък всички ще се съгласят, че целта оправдава средствата.
В краен случай е възможно и двата варианта да не проработят - това е най-лошото възможно. Т.е. тя няма да иска да е с теб, няма да иска и да е с барманът. С две думи - спечели битката, но загуби войната. Все пак си се бил достойно. Вярно, няма да е с теб, но и няма да е с него. Мисля, че е справедливо. Тя ще си намери друг, забравяш а. А междувременно ако се стигне до този момент, звънкай на X (онази, с която ходеше за развлечение) и я кани на кафе. Опитай да се събереш с нея.
Силно се надявам това, което описах в горният абзац да не се случи. Но ако се случи винаги можем да помогнем...
Мерси пич че ми вдигна настроението и ми показа че още има надежда! Ще поработя над вариант1 въпреки че е тъпо щото знам че момичето Х ме харесва, а така като излизам на кафета с нея един вид и давам някаква надежда, а не искам да има нищо повече между нас.Първоначално написано от Lucho
![]()
Братле, изтървал си я според мен.. Дано има някаква надежда все пак, ноо.. малко вероятно според мен.. Не искам да те отчайвам.. на твое място като гледам как се развиват нещата бих й казал ДИРЕКТНО как се чувствам ии каквото сабя покаже накрая. Смятам, че това е най - доброто решение за да няма още 25 жалки страници.. (: Мъж си в крайна сметка - имаш топки ..
При положение че е влюбена в 20-годишен сервитьор, отличник, учи в Англия и не знам си още какво, според теб как ще реагира ако АЗ и кажа как се чувствам...Първоначално написано от GShock
В този си пост каза какви са ти шансовете.. Остава ти или да чакаш да видиш дали ще стане нещо между тях, или да се опиташ да я забравиш.. което ще е трудно, ноо на тази възраст любовта е преходен период (:Първоначално написано от npace
Eто ти веднага една слаба страна - студент е в Англия, а "твоята" си живее у нас. В един момент барманчето ще изхвърчи в чужбина и ще я остави. Или просто ще се виждат "от далеч". Ще изкарат 2-3 месеца и ще скъсат. Дали ще позволиш изобщо да започнат връзка или ще я утешаваш после след раздялата - това е въпрос на твой избор. Само, пак казвам, въпреки физическото и психологическото превъзходство на противника, няма да падаш - бори се докрай. Ако нищо не става, започвай изпълнението на вариант №2, а именно - няма да е с теб, но ще направиш така, че и да не бъде с него. Така поне няма да има за какво да те е яд. Пък през това време хващай третото момиче (X) и "дишай", докато не си останал без въздух и да се чудиш какво да правиш...Първоначално написано от npace
Аз знам още отначало какви са ми шансовете... Ама сега със сервитьорчето шансовете ми =0Първоначално написано от GShock
Но не мога да я забравя, невъзможно, щото на всичкото отгоре я виждам всеки ден![]()