.
Отговор в тема
Страница 15 от 15 ПървиПърви ... 51112131415
Резултати от 351 до 363 от общо 363
    Мега фен Аватара на Chacho
    Понякога трябва да приемаме загубите си. Никога няма да можеш да имаш всички жени на света. Какво толкова?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен Аватара на marmalad400
    Град
    Plovdiv
    Ейй писа 23 страници место да пишеш тука да й беше казал ОБИЧАМ ТЕ да беше направил нещо ся нямаше да съжеляваш.. може би един път и аз така направих чаках чаках после си останах с чакането..
    Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı

Човек, ти си пълен кретен !!
    Момичетата не обичат самосъжаляващи се тъпаци..защо си мислиш, че харесва бармана, може да я използва, но той е по-опитен и знае какво иска. Ами ти!? Ако искаш да си с нея просто я хвани и я целуни, кажи и как се чувстваш, НЕ бъди ревльо, говоря в преносен и буквален смисъл. Стегни се по дяволите, мъж си.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ти си едно изключително мнително човече, което само мрънка и говори вместо да действа. Търсиш оправдания и причини, за да не вършиш нещата.

Ето затова винаги ще губиш. И все ще задаваш въпроса "защо?". Никой няма да ти отговаря, защото просто на хората им е писнало да ти говорят едно и сощо. Ти сам трябва да се събудиш и да осъзнаеш нещата.
    Колкото и да си добро момче, стойностен човек, сам се закопаваш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Ти си едно изключително мнително човече, което само мрънка и говори вместо да действа. Търсиш оправдания и причини, за да не вършиш нещата.

Ето затова винаги ще губиш. И все ще задаваш въпроса "защо?". Никой няма да ти отговаря, защото просто на хората им е писнало да ти говорят едно и сощо. Ти сам трябва да се събудиш и да осъзнаеш нещата.
    От начало и аз мислех, че е по - добре да не избървзаш много, но ти пък направо се осра ако питаш мен .. и не само мен .. Вярно досега можеше 100 пъти да си направил нещо по въпроса, вместо да пишеш .. Реши се най - после и действай, преди да е станало още по - късно, от колкото вече е .. :/ !
    My teammates in game!! <33

There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^

Поздрав:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hly0vEodvXs[/youtube]
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

+много! Само мрънканици прочетох. Адски отблъскващо качество за един мъж.

Ако нищо не става, започвай изпълнението на вариант №2, а именно - няма да е с теб, но ще направиш така, че и да не бъде с него.
    Супер жалко изпълнение!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Дано да прочете всичко това и да си вземе бележки! Загубите са урок. Урокът е опит.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Нищо не е загубено все още. Не можеш да казваш, че си изпуснал влака, при положение, че той е на входните семафори на гарата. Дали ще спре или ще отмине - това е въпросът. Как ще го нарараш да спре - трябва да мислиш бързо, за да не го изпуснеш. Човекът (npace) пише, че шансовете му са минимални, но все пак, "никога не казвай никога". Изглежда, че половината от четящите загубиха вяра в теб, npace, но аз все още вярвам (а може би не само аз), че можеш да постигнеш нещо. Просто трябва да действаш навреме.

Погледнато от друга страна, шансът ти е 50/50. Ако реално изпуснеш този влак, ще ти кажа - всеки влак е предпоследен, да не говорим, че в твоят случай зад първият влак стои и чака втори... просто чака разрешение за влизане в гарата. Затова ако изпуснеш първият влак, не се мотай много, а даже преди гарата, отиди и се качи на вторият влак. Той те чака (и все пак и той няма да те чака за дълго!).

Стига с влаковете за сега. В краен случай ако "твоята" не иска да бъде при теб, то поне се опитай да не бъде с него. Хубаво е да се научи да оценява на кого реално му пука за нея. Надявам се, след като го оцени, да не е късно. И все пак грешката ще си е изцяло нейна. А дори и да не го оцени като грешка, след като го види с друго момиче, няма да и е много приятно, убеден съм в това. Важно е да има показност.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ако нищо не става, започвай изпълнението на вариант №2, а именно - няма да е с теб, но ще направиш така, че и да не бъде с него.
    Супер жалко изпълнение!
    А, да бе, много жалко. Добре, че човекът си беше хванал още една (за кафе), която му е потенциална приятелка и правеше двойните срещи, срещу които бяхте всички момичета (доколкото помня). Май не се оказа глупаво, нали ? При сушава година и градушката е дъжд. Затова напълно оправдавам и подкрепям действията на npace. Иначе той трябваше да тича само след нея, докато междувременно тя "забива" бармани по кръчмите и в един хубав момент, ще дойде и ще му каже: "I'm so soory, dude, but I have boyfriend already, and we just had amazing sex... so it won't be with us, m'key ?". И нашият човек отива да пие една чаша студена вода (да, обаче в нашият случай, нашият човек няма да пие студена вода, а ще пие горещо кафе с друго момиче, както е редно и правилно). Оправдаваш ли такова поведение ? Явно да, щом го проявява момиче. Или излиза, че момчето трябва да е вярно, а пък момичето може да прави каквото си иска с когото си поиска ?

@Chacho - Случвало ми се е. Всъщност самото пречене е изкуство и не се отдава на всеки. Споделям хипотетично мнение, което нашият човек може да прочете и евентуално направи, като не го задължавам изобщо да прави нещо - той сам си преценява. Той обаче нищо не споделя за фактическият "противник" - тази, която той харесва. Има ли достатъчно знания и умения, стъпила ли е стабилно на земята или витае в облаците - все фактори, обуславящи изготвянето на най-различни варианти за различен тип човек. Иначе много работи не ми понасят, но няма как. Да несе отклоняваме излишно от темата.

Лъчо, май нещо не ти понася чуждото щастие, а? Само внимавай да се на влюби някоя дебела и пъпчива в теб, пък като не я оценяваш, да те гони да ти прави мръсно.

Мега фен
    npace, човек, какво става ? Има ли някакво развитие, че темата нещо замря... ?

Цитирай Първоначално написано от npace
    Ами аз си мисля да и правя малки намеци, не като просто приятел, и да видя как реагира, а не да си кажа всичко директно

Ами да ти кажа и аз така действам но мисля че ще излезем извън контрол, защото аз я харесвам и май тя мен но в опит да я защитя от изпита по история май аз си изпросих 2-ката но незнам докога още ще си трая и не ме разбирайте погрешно но вече малко ми писна да получавам ниски оценки за подсказване

P.S Не че ще помогне тва с нещо ама поне да споделя и аз
    КАКТО КАМИНАТА НЕ МОЖЕ ДА ГОРИ БЕЗ ДЪРВА, ТАКА И УЧИЛИЩЕТО НЕ МОЖЕ ДА ВЪРВИ БЕЗ ЛЮБОВ..... :P

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    АХАХАХАХАААА зле си пич

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си