- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
Момиче съм бее !
Еми ... Който играе- печели .. Който не играе - седи и гледа Дързос и Красота ..
Или всичко или нищо .
Н п![]()
Или всичко или нищо .
Едно време така признах на една приятелка и сега като се видим на улицата дори не се поздравяваме.Готов ли си да поемеш този риск?
Ако му е истинска приятелка ще се опита да го разбере и ще му даде време да преодолее чувствата си, ако не го харесва така.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В заблуда си.След признанието, нещата ще станат зле.Ще има много неловки моменти.Много мълчание.Постепенно времето, което са прекарвали заедно ще започне да намалява, докато 1 ден изчезне напълно.Мдам.
Ти ако си се изтапанчил (FeelMyPain ) по най-селския начин много ясно ,че така ще стане ...![]()
![]()
Или всичко или нищо .
Утре съм се разбрал с една мацка, която не ми споделяше чувствата, да излезем на кафе. Ще й разкажа тая история.Първоначално написано от FeelMyPain
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дано помогна да топнеш чушката.![]()
Не съм се изтапанчил, дори имах основателни причина да смятам, че момичето има чувства към мен, но греда.Затова съветвам автора първо да се увери, че момичето НАИСТИНА има чувства към него..
Какво чувствително момчеПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Сриваш ми реномето.![]()
И как предлагаш да го направя това?Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Тия неща се забелязват. Колко често си говорите за на-на-най-на?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от FeelMyPain
И мило.
"неволни" докосвания
намеци
увери се, че си няма някой
по-нататък покана на кафе/кино
ако се съгласи да излезете само 2мата и си минал успешно всички предишни стъпки - рискуваш
И услужливо.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
На теб с какво да ти услужа?
Нищо!Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
Аз щ'а оправя аз тебе..
Гледам.Първоначално написано от FeelMyPain
Ами намеци не, често иска да се снимаме заедно, ако това изобщо значи нещоПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
Ми така явно с намеци ще стане, ще я поканя на кафе и ще се разбере.
Как звучи? Много изтъркано?Аз: Свободна ли след училище?
Да: Да,защо?
Аз: Ми мислих си може да излезем на кафе, или да се разходим просто, без тва нямам кво да правя?
Не е нужно всичко да стане на едно кафе.
И по-добре й дай нещо по-категорично. Утре ще те водя на кафе. В толкова и в толкова, еди-къде-си.
Не не не нее н и 2та варианта са шит.
Ако ще я каниш го направи така, че да усети, че нещата стават сериозни, но и остави и вратичка да се измъкне, ако не иска нещата да стават сериозни.![]()
-Дават много хубав филм утре, а няма с кой да ида да го гледам, искаш ли да ме придружиш? - примерно
Не е нужно ама всичко ще си проличи като почнем да говорим сериозно.Първоначално написано от Chacho
Това звучи все едно я задължавам да дойде, а не е така..И по-добре й дай нещо по-категорично. Утре ще те водя на кафе. В толкова и в толкова, еди-къде-си.
А защо да не я задължиш?