- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
Аз съм си го сложил в предпочитани да следя дали пише, че ми е много интересно!Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^
Ехе има интерес към темата ми,радвам се!
Значи първо да ви кажа че това момиче всеки ден става все по-красиво!
Еми забавно беше тази вечер, ама беше много малко. Танцувахме двамата на музика (разбирайте тя ми показваше движения - аз се мъчих да ги повтарямщото тя тренира спортни танци). Както и да е беше много забавно всички се смяха, починахме малко и тя каза че трябва да се прибира, аз и предложих да я изпратя пак и тя каза "Ми ако ти се разкарва", супер яко ми стана щото преди ми викаше "Недей се разкарва" или нещо такова, което аз приемах като "НЕ", и така де говорихме си изпратих я до тях, нямаше целувка... (да идиот съм ама не мисля че е времето още). Важното е че ставаме по-близки всеки ден, не знам какво ми прави това момиче просто като съм до нея светя направо
дори сега ми е някво супер яко
![]()
Първоначално написано от npace
Дай ми линк към фейса й и ще и пратя това ти съобщение. Само за това, че тя те кара да се чувстваш така ще се разтопи.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Брао, брао!Първоначално написано от npace
Ти поне напредваш, а аз само седя и я гледам в час и нищо не й казвам през междучасията .. Само веднъж си писахме малко във фейсбук и т'ва е..
Много е кофти така, знамПървоначално написано от 6y6kyy
![]()
Ама погледни от добрата страни, чисто статистически имаш по-голям шанс от мен за каквото и да е защото:
Момичето е от твоя клас и
Сте на една възраст
Аз също много трудно говоря за чувствата си.Винаги съм задържала нещата в себе си, защото ме е било страх от отхвърляне. Понякога съм съжалявала. Друг път-не.
Но по-добре действайте. Без страх не става! Опитът учи!
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Бе за възръстта не знам дали има някакво значение, ама определено това, че задължително ще я видя през деня наистина увеличава шанса ми, но предпочитам да я познавах от преди, защото сега нова гимназия, нов клас и тепърва се опознаваме. Ами ти на колко си и съответно момичето на колко е?Първоначално написано от npace
![]()
Ами аз съм на 16, тя е на 17. Струва ви се малко ама на тая възраст границата е голяма..Първоначално написано от 6y6kyy
Пък и е по-кофти като момчето е по-малко![]()
6у6kуу, като не се познавате, вземете се опознайте по-така...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Защо ме изключвате![]()
Споделям си проблема с чувствата и не ме нахъсвате както аз вас.Първоначално написано от npace
![]()
Признай си чувствата към мен.![]()
О изобщо не съм ти видял поста сигурно съм прочел направо от следващия, ми какво да ти кажа, не си сама, и аз трудно говоря за чувствата си, дори пред близки приятели ми е трудно, кво да говоря за момиче. Тук иначе ми е някво по-лесно щото не ви познавам :дПървоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от FeelMyPain
оо, нема такива. :P
Не толкова грубо де..
Ами, според мен съм малък за да ти давам съвети и поучения, колко си голяма? А иначе не знам какво друго да ти кажа, освен да бъдеш по - уверена в себе си когато изпитваш нещо, да го показваш без страх, пък каквото стане, стане..Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
П.П. Аз съм на 14 ..
П.П.2 chacho именно това смятам да направя, проблема ме е, че се притеснявам, че няма да мога да намеря тема за разговор и тя ще ме усети, че съм притеснен.. Но в най - скоро време ще действам! Не възнамерявам да се туткам още дълго..![]()
6y6kyy, когато го усети ще се развълнува, защото явно ще имаш нещо важно за казване. Особено след като не говорите често за чувствата си.![]()
Ще реши, че си притеснителен, защото не намираш тема за разговор, а не защото я гледаш постоянно и не я заговаряш?Първоначално написано от 6y6kyy
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз така. Като съм срамежлива и мога да издълбая дупка в пода от нервност...Първоначално написано от Chacho
![]()
Хах, ами не .. тя естествено не знае, че я гледам и какво си мисля, какво чувствам и изобщо каквото и да било. Искам да кажа, че се притеснявам, когато я заговоря, да не се зачервя примерно или пък казваме си 2 думи и после мъртвешко мълчание, неловки моменти.... и цялата ми работа заминава на кино.Първоначално написано от Chacho
Аз поне винаги си намирам тема на разговор, може и най-идиотското нещо да е ама е по-добре от мълчанието![]()
E, разбира се. И на мен не можеш да ми спреш устата, когато говоря с приятел/ка независимо от пола. Просто, когато говоря с тях, не обмислям каква реакция може да последва от тяхна страна, еди си кое как е прозвучало, дали е идиотщина или не .. то дори и да е, аз ще ги разсмея. Просто страхът от непознатото надделява при мен.Първоначално написано от npace
Е така се дръж при запознанства и няма да имаш грешка. "Бъди себе си", сигурно си го чувал. Още нещо е в твоя полза: не е въпроса, дали си казал нещо тъпо, а дали това те притеснява. Така че самочувствието поправя всичко.Първоначално написано от 6y6kyy