- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
И за да не звучат като празни приказки, макар че не знам дали го споменавах тук. Преди около 5 години, ехеее, в 9 клас някъде, в продължение на 6-7 месеца харесвах едно момиче. Пишехме си в скайп, говорехме си в училище и ме разбираше перфектно. Умна, забавна и там квото и на теб ти идва на акъл да опишеш твойто момиче, с две думи - единствената. Хваща си приятел, аз чаках, подкрепях я, после се разделиха. Намеквах й, намеквах й, но тя си хвана друго момче. През това време ми обясняваше колко съм ценен за нея и аз се надявах да види свестното момче в мен, защото "все попадала на глупаци". И така след известно време реших, че сме много близки, че няма никой сега до нея, и че е крайно време да действам. На 8 март цъфнах в училище с една роза и стихче, изтъпанчих се пред целия клас посредата на часа, прекъснах госпожата и си изпех песните, подарих и розата и... ми каза, че ще си помисли. Една седмица после ме отбягваше, после още една, докато накрая схванах намека. Още хранех надежди, че се чуди, докато не спря с една кола с новия й приятел и ми предложи да ме закарат към нас, че се прибирах. Е, абсолютен хуй.
Сега й благодаря, защото ми отвори очите. За 6 месеца след случката бяхме прекъснали всякакви контакти, но понеже бяхме в един клас, не можехме да се отбягваме вечно и малко по малко почнахме да комуникираме. Не след дълго се чувствахме пак изкючително близки и до края на 12 клас винаги беше до мен и имахме дори по-крепко приятелство, защото вече гледах с други очи на нея, чисто приятелски.
По-късно имах още една такава история, макар че не гоних дълго момичето, тогава окончателно си взех поука и ми се решиха проблемите.
Ти си прецени дали искаш да попадаш в същия капан, но аз тоя филм съм го гледал и му знам края.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
@Chacho пак нищо конкретно не ми даваш. Казваш ми "трябва да се промениш", "обърни схемата". Добре ама как? Как да я накарам да очаква такива действия от мен?
Не, не ми харесва тя. Изчел съм доста други.Първоначално написано от ledenakrasota
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е ето ти конкретния съвет: И промяната трябва да настъпи вътре в теб, а не в поведението ти. То ще е само следствие. В съзнанието си си насадил идеята, че трябва да се притесняваш от реакциите й, трябва да я спечелиш, трябва да стане постепенно, трябва да я глезиш, т.н. Да, но това е взаимен процес, а не едностранен. Както ти ще правиш всички тези неща за нея, така очаквай от нея същото. Ако не го получаваш, отдръпни се, ако го получаваш - поощрявай я с действия от твоя страна. Имаш си лично мнение и лични нужди, заставай зад тях.Първоначално написано от npace
Да не говорим, че и цяла книга ти пратих, която е написана от много по-опитни хора от мен.
И аз си видях горе историята. Но бяха цели 4 години чакане.![]()
![]()
![]()
npace, не можеш да накараш някого, но можеш да разбереш дали иска. И вместо да питаш как, защо и т.н. започни да действаш, защото всеки път ти пишем едно и също и все питаш. Като питаш не си разбрал нищо от казаното. Не си го осъзнал.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Разбирам какво ми казвате но не мисля че това е начина - ДА или НЕ.
Истината е, че нямаш опит. Даваме ти съвети, но лижеш сол през витрина.
Истина е че нямам опит, не го крия и не съм го крил. И благодаря на всеки един който е писал в темата ми и се е опитал да ми помогне, но в крайна сметка аз преценявам за мене си как ще е най-добре да стане налиПървоначално написано от Chacho
![]()
Да, но това става с действия, а не с думи. Така нищо не правиш и си пасивен.Първоначално написано от npace
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Правя. Както казах преди да мина към същността искам да ме чуства по-близък. Това и правя. Първо че като съм по-близък ще има повече симаптии към мен, друго че ако не се получи нищо имаме по-голям шанс евентуално да запазим добри отношения, не е ли така?
Да, но имай впредвид, че ако се случи по - лошото, отначало ще ви бъде много неловко. Тя ще се чувства зле, че не е можала да отвърне на чувствата ти, а ти - че не го е направила. Постопенно обаче нещата биха се върнали по старому, както се е случило с chacho преди години. Но ние всички се надяваме да не се случи това, разбира се!Първоначално написано от npace
![]()
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^
Първоначално написано от npace
Злее ! Ти докога ще си губиш времето ? Хвани го целуни тва момиче направи нещо по въпроса ..... знай , че в един момент може да се озове в прегръдките на някой друг ! Чакай още , понякога и 1 ден е достатъчен нещата да се преобърнат с главата на долу , но ти си знаеш .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Добре, нека го кажа по друг начин
В този етап на отношенията ни, не мисля че тя ще има интерес към сериозна връзка, просто защото не ме познава ДОСТАТЪЧНО добре.
Само мрънкаш.Първоначално написано от npace
A според мен това, което правиш, само ги влошава.
Ми такъв съм. Путка. Мрънкам. Оплаквам се. Търся си оправдания. Няма. Не ми стиска да го направя. Нямам смелост да я целуна. Затова си подсигурявам нещата. Това ли искате да чуете?Първоначално написано от ledenakrasota
Не за целувката, бе? Ето пак! ние ти говорим едно, ти забиваш нещо друго!Първоначално написано от npace
![]()
E.....Първоначално написано от ledenakrasota
Оттука тръгна разговора.
Злее ! Ти докога ще си губиш времето ? Хвани го целуни тва момиче направи нещо по въпроса ..... знай , че в един момент може да се озове в прегръдките на някой друг ! Чакай още , понякога и 1 ден е достатъчен нещата да се преобърнат с главата на долу , но ти си знаеш .
Тогава изобщо защо се занимаваш ? Очаквай най-лошото , немога да те разбера за кво толкова се филмираш, като след тва ще има още 2321321321 момичета в живота ти . Рискувай , че после да не те е яд , че не си опитал и да ни хленчиш тука , че живота ти няма смисъл .. рязане на вени и прическа стил емо .Първоначално написано от npace
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Фак! Бахти удара по достойнството ти...Първоначално написано от Chacho
Авторе, слушай Chacho. Много е прав! Ставай близък с нея, но едновременно с това не се отклонявай от целта, защото накрая ще й станеш просто приятелче.
Опа, виж какво се показа в съседната темааааа:
Макар и тея да не са се ориентирали докрай, 2 точки за менПървоначално написано от againstyou
![]()
Като си пред тях и си на ръба да я изпратиш, и тя ти каже примерно: Чао!
Отговори й: Ами целувка ?
Може и да стане : )
Хах тва е добро, пък ако не стане ще излезе че съм се бъзикалПървоначално написано от rooney_09
![]()
Супер![]()
Yes yes!!Първоначално написано от npace
![]()
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^