.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 103

Момичетата харесват ли рапъри ?

Момичетата харесват ли рапъри ? Аз ходя все с такива дрехи ... Мисля даже да отида до Хип-Хоп Wear в София да си взема мн такива гангстерски неща ! Иии така , харесват ли или ?

Бившия ми беше рапърче
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

едно е да си рапър , друго е да носиш рапърски дрехи и да се правиш на рапър , какъвто е твоя случай маи ...

Цитирай Първоначално написано от Nebezizvestniq
    едно е да си рапър , друго е да носиш рапърски дрехи и да се правиш на рапър , какъвто е твоя случай маи ...
    Е аз постоянно си слушам рап (ама не тъпия БГ рап) не се правя наистина само тва слушам ...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Аха.Значи, освен с рапърските глупости, нямаш с какво друго да направиш впечатление на момиче? Защото невероятно глупавият ти въпрос показва точно това.
    all day... all night... what the fuck?!

мии то вече мой да се каже че няма БГ рап някжи чалгии са пойчето
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Аха.Значи, освен с рапърските глупости, нямаш с какво друго да направиш впечатление на момиче? Защото невероятно глупавият ти въпрос показва точно това.
    Не,просто рапът много ме кефи и да се занимавам с него ми е едно от ... "хобитата" да ги наречем ... Не се занимавам само с това !

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от LilVik
    Цитирай Първоначално написано от Nebezizvestniq
    Е аз постоянно си слушам рап (ама не тъпия БГ рап) не се правя наистина само тва слушам ...
    я не ми го обиждай!!
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Бившия ми беше рапърче
    мн си го харесвах мн сте сладки вийй рапарчетата
    If I played you like a toy?

Ама и на мене понеже съм слаб ( не прекалено слаб ама не съм дебеляк) смятам че такива развлечени дрехи ми отиват па незнам

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Сегаа доста относително е какво харесват момичетата Не е толкова важно за нас(или поне некифленската част от нас) с какво се обличаш и каква музика харесваш.Стига да имаш други хубави качества,това не е от особенно значение.А ако някоя не харесва стилът ти,тя просто не е твоето момиче.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Ами аз харесвам момчета, които се обличат в такъв стил, само че не прекалено.Всяко нещо е хубаво, когато не се прекалява с него.

То повечето момичета са чалгарки ! И тя май е такава а и е пияница ! Ама незнам де ... не ги разбирам жените много

Мега фен Аватара на teenems
    хипарченца ,мм слабост
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ами да
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от LilVik
    Ама и на мене понеже съм слаб ( не прекалено слаб ама не съм дебеляк) смятам че такива развлечени дрехи ми отиват па незнам
    я дай снимка
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Добре,де. Ако мненията на повечето момичета бяха отрицателни какво щеше да направиш? Да се откажеш от рапа заради мнението на някой друг? Ако си такъв то си личи колко държиш на музиката и стила.
    Иначе на мен много ми харесват рапърите, но истинските, а не тези, които слушат чалга, турнали някакви по-широки дънки, пуснали някаква песен на Устата и вече се кефят. Срещала съм такива и направо нямам думи за тях.
    А рапърите и на мен са ми слабост.. направо

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Е това е глупаво. Неможе да бъдеш с някой само защото се облича по определен начин. Важното е колко му е нагънато сивото вещество и какъв е по сърце и душа

A lot.
    Ама нещо по истинско, а не днешните рапърски моди.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Голям фен Аватара на BlueKnife
    [quote="AnGel_fReE"]мии то вече мой да се каже че няма БГ рап[\quote]
    замълчи..

Цитирай Първоначално написано от insane7
    Добре,де. Ако мненията на повечето момичета бяха отрицателни какво щеше да направиш? Да се откажеш от рапа заради мнението на някой друг? Ако си такъв то си личи колко държиш на музиката и стила.
    Най-вероятно точно тва щеше да напраи. По-правилно щеше да е, ако беше написал "ако се праа на рапер, ше ме харесват ли яките?".
    То даже не е редно да се каже, че ше се откаже от рапа.. щот изглежда изобщо не го интересува самата музика.. що мисля така ли, авторе? ми щото само интереса ти към това дали другите ше те харесат, ако се обличааш еди-как си доказва за ква позьорщина говорим..

и се пак ше ти отговора на въпроса.. да, момиччетата харесват "лоши момчета", хаха
    the sky is the limit.

имам познатт .. рапър .. човека даже песни има .. много ги харесвам такива .. изглеждат като някакви безчувствении .. а някои са толкова романтичнии .. .. представям си какво е да ми каже `обичам те ` .. бих се разтопила направо ..

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Явно
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си