- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата харесват ли рапъри ?
Момичетата харесват ли рапъри ? Аз ходя все с такива дрехи ... Мисля даже да отида до Хип-Хоп Wear в София да си взема мн такива гангстерски неща! Иии така , харесват ли или ?
Бившия ми беше рапърче![]()
![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
едно е да си рапър , друго е да носиш рапърски дрехи и да се правиш на рапър , какъвто е твоя случай маи ...
Е аз постоянно си слушам рап (ама не тъпия БГ рап) не се правя наистина само тва слушам ...Първоначално написано от Nebezizvestniq
Аха.Значи, освен с рапърските глупости, нямаш с какво друго да направиш впечатление на момиче?Защото невероятно глупавият ти въпрос показва точно това.
![]()
all day... all night... what the fuck?!
мии то вече мой да се каже че няма БГ рап някжи чалгии са пойчето![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Не,просто рапът много ме кефи и да се занимавам с него ми е едно от ... "хобитата" да ги наречем ... Не се занимавам само с това !Първоначално написано от ScarletBite
я не ми го обиждай!!Първоначално написано от LilVik
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Първоначално написано от Eliii
![]()
мн си го харесвах мн сте сладки вийй рапарчетата
![]()
If I played you like a toy?
Ама и на мене понеже съм слаб ( не прекалено слаб ама не съм дебеляк) смятам че такива развлечени дрехи ми отиват па незнам![]()
Сегаа доста относително е какво харесват момичетатаНе е толкова важно за нас(или поне некифленската част от нас) с какво се обличаш и каква музика харесваш.Стига да имаш други хубави качества,това не е от особенно значение.А ако някоя не харесва стилът ти,тя просто не е твоето момиче.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ами аз харесвам момчета, които се обличат в такъв стил, само че не прекалено.Всяко нещо е хубаво, когато не се прекалява с него.
То повечето момичета са чалгарки! И тя май е такава а и е пияница
! Ама незнам де ... не ги разбирам жените много
![]()
хипарченца ,мм слабост![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ами да![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
я дай снимкаПървоначално написано от LilVik
![]()
![]()
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Добре,де. Ако мненията на повечето момичета бяха отрицателни какво щеше да направиш? Да се откажеш от рапа заради мнението на някой друг? Ако си такъв то си личи колко държиш на музиката и стила.
Иначе на мен много ми харесват рапърите, но истинските, а не тези, които слушат чалга, турнали някакви по-широки дънки, пуснали някаква песен на Устата и вече се кефят. Срещала съм такива и направо нямам думи за тях.
А рапърите и на мен са ми слабост.. направо![]()
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Е това е глупаво. Неможе да бъдеш с някой само защото се облича по определен начин. Важното е колко му е нагънато сивото вещество и какъв е по сърце и душа
A lot.
Ама нещо по истинско, а не днешните рапърски моди.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
не![]()
[quote="AnGel_fReE"]мии то вече мой да се каже че няма БГ рап[\quote]
замълчи..
Най-вероятно точно тва щеше да напраи. По-правилно щеше да е, ако беше написал "ако се праа на рапер, ше ме харесват ли яките?".Първоначално написано от insane7
То даже не е редно да се каже, че ше се откаже от рапа.. щот изглежда изобщо не го интересува самата музика.. що мисля така ли, авторе? ми щото само интереса ти към това дали другите ше те харесат, ако се обличааш еди-как си доказва за ква позьорщина говорим..
и се пак ше ти отговора на въпроса.. да, момиччетата харесват "лоши момчета", хаха
the sky is the limit.
имам познатт .. рапър .. човека даже песни има .. много ги харесвам такива.. изглеждат като някакви безчувствении .. а някои са толкова романтичнии ..
.. представям си какво е да ми каже `обичам те ` .. бих се разтопила направо
..
ЯвноПървоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!