Цитирай Първоначално написано от Anonimen05
Признай й. Бъди искрен. При мен така стана, а сега сме си заедно. Мислех го само за приятел. Споделяхме си по скайп, после на живо и накрая тръгнахме. Радвам се, за което. Може би и тя иска същото, но я е страх и срам. Ние момичетата не сме глупави и сигурно се е усетила, че искаш нещо повече. Признай и и давай смело. Много е хубаво, когато една любов се гради върху приятелство. Късмет, после може да разкажеш и дано не се разочароваш.
А има нещо странно при разговорите което не съм споменал, когато и пиша в скайп изобщо не е общителна, винаги аз започвам чата, отговаря ми само с "да", "не", "ахам" все едно не иска да говори с мен, и аз след 2-3 такива отговора спирам да и пиша шото почвам да се чуствам досаден, което е странно защото на живо много добре върви всичко, постоянно има тема за разговор дори в повечето пъти тя я подхваща.

Моля те обаче, ако те отреже не прави като другите момчета. Да почнеш да я наричаш к***а и някакви такива, само защото не ти е отвърнала на чувствата.
Не знам дали изобщо има нещо което може да направи, за да я обидя, най-малко пък ако не ми отвърне на чувствата

ЕДИТ: офф почвам да звуча като пълен педера'ст, аз спирам да пиша, ако имате още съвети или мнения ще се радвам да ги чуя