Цитирай Първоначално написано от npace
Еми не го правят често, ама нали на тях им го правят, и знаят кво искат как го харесват затова дори съм по склонен да приема съвет от жена.
Какво една жена казва, какво мисли и как действа са три различни неща. Не ми е зор колко мазоли ще настъпя с писаниците си, излез навън и се убеди сам. Жените, които ти казват, че размерът има значение, че не искат гальовни мухльовци, че искат мъжът до тях да мирише на мъж, са тези, които наистина можеш да послушаш. Тези, които ти разправят в каква плюшена играчка трябва да се превърнеш, да им обръщаш внимание постоянно, да си изразяваш чувствата и да плачеш, когато ти се плаче, просто не знаят какво искат. Когато се изправят двата стереотипа пред тях, единият ще им е верното приятелче, другият ще ги подмокря, пази и кара да се чувстват жени. Може да живеем в 21 век, но инстинкитите са ни от преди 2000 века.

Цитирай Първоначално написано от npace
Не разбрах в крайна сметка какво предлагаш да направя, като действие конкретно.
Опитвам се да не ти казвам как да действаш конкретно, а да намериш нагласата, с която сам да намираш правилните действия. Излъчваш това, което мислиш и това, което си. Когато дадеш свобода на мъжествеността в съзнанието си, това и ще излъчваш. Няма да имаш нужда от действия, въздуха покрай теб ще е пълен с феромони и ще се чете страстта и решителността в очите ти.

И мъжете, и жените сме табла с бутончета. Въпросът е да натискаш правилните. Цялата тая механичност може да ти звучи изкуствено и горзно, но карай се на естествения подбор, по неговия софтуер функционираме.

Можеш да приемеш или да отхвърлиш това, което ти казвам. Не след дълго и двамата ще станем от компютъра и аз няма да имам проблем. А ти ще трябва да си намериш решение. Поне, каквото и да излезе, опитът винаги е безценен.