Цитирай Първоначално написано от npace
Цитирай Първоначално написано от 6y6kyy
Цитирай Първоначално написано от npace
Ехе има интерес към темата ми,радвам се!
Значи първо да ви кажа че това момиче всеки ден става все по-красиво!
Еми забавно беше тази вечер, ама беше много малко. Танцувахме двамата на музика (разбирайте тя ми показваше движения - аз се мъчих да ги повтарям щото тя тренира спортни танци). Както и да е беше много забавно всички се смяха, починахме малко и тя каза че трябва да се прибира, аз и предложих да я изпратя пак и тя каза "Ми ако ти се разкарва", супер яко ми стана щото преди ми викаше "Недей се разкарва" или нещо такова, което аз приемах като "НЕ", и така де говорихме си изпратих я до тях, нямаше целувка... (да идиот съм ама не мисля че е времето още). Важното е че ставаме по-близки всеки ден, не знам какво ми прави това момиче просто като съм до нея светя направо дори сега ми е някво супер яко
Брао, брао! Ти поне напредваш, а аз само седя и я гледам в час и нищо не й казвам през междучасията .. Само веднъж си писахме малко във фейсбук и т'ва е..
Много е кофти така, знам
Ама погледни от добрата страни, чисто статистически имаш по-голям шанс от мен за каквото и да е защото:
Момичето е от твоя клас и
Сте на една възраст
Бе за възръстта не знам дали има някакво значение, ама определено това, че задължително ще я видя през деня наистина увеличава шанса ми, но предпочитам да я познавах от преди, защото сега нова гимназия, нов клас и тепърва се опознаваме. Ами ти на колко си и съответно момичето на колко е?