- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
Вместо да се тревожиш винаги завързвай разговора с по-общи теми като филми, интереси, хобита, този онзи...
Аз мога да плямпам до утре за историята на Египет, Индия, Гърция, Италия, Испания; астрономия, изкуства, политика...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Именно, това много добре го знам.. но аз просто няма как да мина без притеснение.. едно от нещата, които не харесвам в себе си ..Първоначално написано от Chacho
![]()
Тука на човека му обърнахме темата на " Всеки с проблемите си"Стига толкова сме му спамили.. аз и без това трябва да пиша кирливи немски думи
![]()
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^
Просто нямам търпение да стане утре и като я видя в междучасието да ми се усмихне и направо да експлодирам от радост![]()
Първоначално написано от npace
Измисли някакъв лаф, който само вие двамата да си го разбирате.И като го чуе, да се сеща за теб.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Е как да стане това ;с
Ако някой път като сме само 2та и някой да каже няква глупост, после да си я повтаряме само ние ще си я разбираме, ама така да я измисля
Едит: не знам дали ме разбра ама...![]()
Измисли й прякор или нарицателно тогава.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това по-става, пък и ще е по яко, щото и тя ми вика по странен начин.Първоначално написано от Chacho
Ще помисля![]()
Първоначално написано от npace
Ще те трепя!![]()
![]()
![]()
Нямаш въображение.
-Я, изцапала си се!
И тя гледа надолу. А ти с пръст й докосваш носа.
-Хвана се!- й се хилиш.
Като при малките деца, но ще й е забавно.
Караш я да се усмихва.
Това закачките добре, има си ги за това идея не ми трябва, аз мислих че говорим за друго![]()
-Я, имаш нещо на гърдите. Ужасно е, махни го.
Поглежда надолу.
-Какво имам?
-Сутиен![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз ти говоря за нещо мило и сладко!Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
Аз изказвам възмущението си от това :PПървоначално написано от ledenakrasota
Или да почнеш да си показваш нуждите.
Подари й зайче с посвещение!Първоначално написано от npace
![]()
![]()
Aуу подари и цветя!
Или не,всъщност само едно цвете,по-хубаво е
И няква плюшена играчка,да
lalala
Нееее, ще те развалят ;( Не ги слушай! \/
Тогава да си покаже нуждите, ли ?Първоначално написано от Chacho
![]()
Между другото скоро ми се радваше че някакво момче от тренировките и подарило обеци, и си мислих да ѝ подаря нещо, но така и не го измислих.
Ама ми трябва нещо което да казва "Радвам се че те имам в живота си" не "Искам да се оженя за теб"![]()
Нее не не само не говори изтъркани нещаПървоначално написано от npace
Просто бъди честен.
lalala
Аз нищо няма да говоря, само ще и дам подаръка, но на този етап ще е прекалено ако и подаря 1 голяма мечка с 1 сърце и да пише "I love you"![]()
EDIT: Лелее аз седя и рефрешвам една и съща страница и си мисля, че никой не пише![]()
![]()
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^
Глей сега, разбирам, че не искаш да влезеш в стереотипа на онзи тип момчета, които гледат да ударят максимална бройка какички за седмица и да си стоят самци. Но не може и да отиваш в другата крайност. Докато само градиш приятелство и не започнеш да показваш, че имаш намерения за нещо повече, няма да станат нещата. Ще си й останеш приятел.
Не се опитвай да я купиш с подаръчета. Първо трябва да я накараш да иска подарък от теб. Да я накараш да чака някаква подобна стъпка, за да има въобще смисъл от нея. А не да й загатнеш с действието, че искаш да тръпне за теб по такъв начин. Обърни си схемата.
И промяната трябва да настъпи вътре в теб, а не в поведението ти. То ще е само следствие. В съзнанието си си насадил идеята, че трябва да се притесняваш от реакциите й, трябва да я спечелиш, трябва да стане постепенно, трябва да я глезиш, т.н. Да, но това е взаимен процес, а не едностранен. Както ти ще правиш всички тези неща за нея, така очаквай от нея същото. Ако не го получаваш, отдръпни се, ако го получаваш - поощрявай я с действия от твоя страна. Имаш си лично мнение и лични нужди, заставай зад тях.
@ledenakrasota, в този смисъл по-горе, да - трябва да си изразява нуждите. Не става на въпрос за секс, макар че имам чувството, че си е хвърлил либидото в тъмница. Това е алтернативата на това да й изплямпа в лицето, че я харесва, бла-бла-бла, която е много по-добра. С личността й ще й покаже, че е от оня тип момчета, които стават за нещо повече от сладки приказки.
Какво си чел? Изкуството на общуването?Първоначално написано от Chacho