.
Отговор в тема
Страница 9 от 15 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 363
    Мега фен Аватара на Chacho
    И за да не звучат като празни приказки, макар че не знам дали го споменавах тук. Преди около 5 години, ехеее, в 9 клас някъде, в продължение на 6-7 месеца харесвах едно момиче. Пишехме си в скайп, говорехме си в училище и ме разбираше перфектно. Умна, забавна и там квото и на теб ти идва на акъл да опишеш твойто момиче, с две думи - единствената. Хваща си приятел, аз чаках, подкрепях я, после се разделиха. Намеквах й, намеквах й, но тя си хвана друго момче. През това време ми обясняваше колко съм ценен за нея и аз се надявах да види свестното момче в мен, защото "все попадала на глупаци". И така след известно време реших, че сме много близки, че няма никой сега до нея, и че е крайно време да действам. На 8 март цъфнах в училище с една роза и стихче, изтъпанчих се пред целия клас посредата на часа, прекъснах госпожата и си изпех песните, подарих и розата и... ми каза, че ще си помисли. Една седмица после ме отбягваше, после още една, докато накрая схванах намека. Още хранех надежди, че се чуди, докато не спря с една кола с новия й приятел и ми предложи да ме закарат към нас, че се прибирах. Е, абсолютен хуй.

Сега й благодаря, защото ми отвори очите. За 6 месеца след случката бяхме прекъснали всякакви контакти, но понеже бяхме в един клас, не можехме да се отбягваме вечно и малко по малко почнахме да комуникираме. Не след дълго се чувствахме пак изкючително близки и до края на 12 клас винаги беше до мен и имахме дори по-крепко приятелство, защото вече гледах с други очи на нея, чисто приятелски.

По-късно имах още една такава история, макар че не гоних дълго момичето, тогава окончателно си взех поука и ми се решиха проблемите.

Ти си прецени дали искаш да попадаш в същия капан, но аз тоя филм съм го гледал и му знам края.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

@Chacho пак нищо конкретно не ми даваш. Казваш ми "трябва да се промениш", "обърни схемата". Добре ама как? Как да я накарам да очаква такива действия от мен?

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Цитирай Първоначално написано от Chacho

@ledenakrasota, в този смисъл по-горе, да - трябва да си изразява нуждите. Не става на въпрос за секс, макар че имам чувството, че си е хвърлил либидото в тъмница. Това е алтернативата на това да й изплямпа в лицето, че я харесва, бла-бла-бла, която е много по-добра. С личността й ще й покаже, че е от оня тип момчета, които стават за нещо повече от сладки приказки.
    Какво си чел? Изкуството на общуването?
    Не, не ми харесва тя. Изчел съм доста други.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от npace
    @Chacho пак нищо конкретно не ми даваш. Казваш ми "трябва да се промениш", "обърни схемата". Добре ама как? Как да я накарам да очаква такива действия от мен?
    Е ето ти конкретния съвет: И промяната трябва да настъпи вътре в теб, а не в поведението ти. То ще е само следствие. В съзнанието си си насадил идеята, че трябва да се притесняваш от реакциите й, трябва да я спечелиш, трябва да стане постепенно, трябва да я глезиш, т.н. Да, но това е взаимен процес, а не едностранен. Както ти ще правиш всички тези неща за нея, така очаквай от нея същото. Ако не го получаваш, отдръпни се, ако го получаваш - поощрявай я с действия от твоя страна. Имаш си лично мнение и лични нужди, заставай зад тях.

Да не говорим, че и цяла книга ти пратих, която е написана от много по-опитни хора от мен.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И аз си видях горе историята. Но бяха цели 4 години чакане.

npace, не можеш да накараш някого, но можеш да разбереш дали иска. И вместо да питаш как, защо и т.н. започни да действаш, защото всеки път ти пишем едно и също и все питаш. Като питаш не си разбрал нищо от казаното. Не си го осъзнал.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Разбирам какво ми казвате но не мисля че това е начина - ДА или НЕ.

Истината е, че нямаш опит. Даваме ти съвети, но лижеш сол през витрина.

Истина е че нямам опит, не го крия и не съм го крил. И благодаря на всеки един който е писал в темата ми и се е опитал да ми помогне, но в крайна сметка аз преценявам за мене си как ще е най-добре да стане нали

Град
    Истина е че нямам опит, не го крия и не съм го крил. И благодаря на всеки един който е писал в темата ми и се е опитал да ми помогне, но в крайна сметка аз преценявам за мене си как ще е най-добре да стане нали
    Да, но това става с действия, а не с думи. Така нищо не правиш и си пасивен.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Правя. Както казах преди да мина към същността искам да ме чуства по-близък. Това и правя. Първо че като съм по-близък ще има повече симаптии към мен, друго че ако не се получи нищо имаме по-голям шанс евентуално да запазим добри отношения, не е ли така?

Град
    Burgas
    Правя. Както казах преди да мина към същността искам да ме чуства по-близък. Това и правя. Първо че като съм по-близък ще има повече симаптии към мен, друго че ако не се получи нищо имаме по-голям шанс евентуално да запазим добри отношения, не е ли така?
    Да, но имай впредвид, че ако се случи по - лошото, отначало ще ви бъде много неловко. Тя ще се чувства зле, че не е можала да отвърне на чувствата ти, а ти - че не го е направила. Постопенно обаче нещата биха се върнали по старому, както се е случило с chacho преди години. Но ние всички се надяваме да не се случи това, разбира се!
    My teammates in game!! <33

There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^

Голям фен Аватара на N1ksun

Злее ! Ти докога ще си губиш времето ? Хвани го целуни тва момиче направи нещо по въпроса ..... знай , че в един момент може да се озове в прегръдките на някой друг ! Чакай още , понякога и 1 ден е достатъчен нещата да се преобърнат с главата на долу , но ти си знаеш .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Добре, нека го кажа по друг начин
    В този етап на отношенията ни, не мисля че тя ще има интерес към сериозна връзка, просто защото не ме познава ДОСТАТЪЧНО добре.

Град
    В този етап на отношенията ни, не мисля че тя ще има интерес към сериозна връзка, просто защото не ме познава ДОСТАТЪЧНО добре.
    Само мрънкаш.

A според мен това, което правиш, само ги влошава.

Само мрънкаш.
    Ми такъв съм. Путка. Мрънкам. Оплаквам се. Търся си оправдания. Няма. Не ми стиска да го направя. Нямам смелост да я целуна. Затова си подсигурявам нещата. Това ли искате да чуете?

Град
    Само мрънкаш.
    Ми такъв съм. п***а. Мрънкам. Оплаквам се. Търся си оправдания. Няма. Не ми стиска да го направя. Нямам смелост да я целуна. Затова си подсигурявам нещата. Това ли искате да чуете?
    Не за целувката, бе? Ето пак! ние ти говорим едно, ти забиваш нещо друго!

Само мрънкаш.
    Ми такъв съм. п***а. Мрънкам. Оплаквам се. Търся си оправдания. Няма. Не ми стиска да го направя. Нямам смелост да я целуна. Затова си подсигурявам нещата. Това ли искате да чуете?
    Не за целувката, бе? Ето пак! ние ти говорим едно, ти забиваш нещо друго!
    E.....

Злее ! Ти докога ще си губиш времето ? Хвани го целуни тва момиче направи нещо по въпроса ..... знай , че в един момент може да се озове в прегръдките на някой друг ! Чакай още , понякога и 1 ден е достатъчен нещата да се преобърнат с главата на долу , но ти си знаеш .
    Оттука тръгна разговора.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Само мрънкаш.
    Тогава изобщо защо се занимаваш ? Очаквай най-лошото , немога да те разбера за кво толкова се филмираш, като след тва ще има още 2321321321 момичета в живота ти . Рискувай , че после да не те е яд , че не си опитал и да ни хленчиш тука , че живота ти няма смисъл .. рязане на вени и прическа стил емо .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

anonymous708973
    Guest
    Още хранех надежди, че се чуди, докато не спря с една кола с новия й приятел и ми предложи да ме закарат към нас, че се прибирах. Е, абсолютен "мъжки полов орган".
    Фак! Бахти удара по достойнството ти...

Авторе, слушай Chacho. Много е прав! Ставай близък с нея, но едновременно с това не се отклонявай от целта, защото накрая ще й станеш просто приятелче.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Още хранех надежди, че се чуди, докато не спря с една кола с новия й приятел и ми предложи да ме закарат към нас, че се прибирах. Е, абсолютен "мъжки полов орган".
    Фак! Бахти удара по достойнството ти...

Авторе, слушай Chacho. Много е прав! Ставай близък с нея, но едновременно с това не се отклонявай от целта, защото накрая ще й станеш просто приятелче.
    Ми това правя де!

Опа, виж какво се показа в съседната темааааа:

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Цитирай Първоначално написано от evalongoria
    Винаги се увличам по курвари,ебачи,някакви нее*ателни към всичко...използвачи,интерсч ии ии с две думи типичното лошо момче..
    +1 ;х.
    Макар и тея да не са се ориентирали докрай, 2 точки за мен

Като си пред тях и си на ръба да я изпратиш, и тя ти каже примерно: Чао!
    Отговори й: Ами целувка ?
    Може и да стане : )

Цитирай Първоначално написано от rooney_09
    Хах тва е добро, пък ако не стане ще излезе че съм се бъзикал
    Супер

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от rooney_09
    Хах тва е добро, пък ако не стане ще излезе че съм се бъзикал
    Супер
    Yes yes!!
    My teammates in game!! <33

There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си