- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
Още малко и ще ти гепя мацката, и то за да ти направя услуга. Срещай се с други момичета и много скоро ще почнеш да се чувстваш по същия начин към някоя друга, просто хормоните ти те карат да се чувстваш, сякаш тя е единствена. Този път обаче ще внимаваш да не ставате преждевременни приятели и да подходиш като хората. Пък с това момиче, ако извадиш някакъв голям късмет, може и да се изчукате доста по-натам във времето. Но приеми, че никога няма да можеш да имаш всички жени и е много вероятно това момиче да е една от тях.
Ето една история от мен. Седяхме в едно клубче с компанията, аз бях седнал до едно девойче и й говоря някакви доста мръсни приказки. Тя още се чудеше дали просто съм много загорял или съм такъв по принцип. Докато говорех влезе една приятелка, дойде при мен и се заговорихме, а през това време ми подръпваше яката и се разхождаше с пръст по гърдите ми. Наведе се и ми подшушна на ухото, че мога да се присъединя при тях, ако реша. След това си продължих разговора с първото момиче, което вече седеше и постоянно хвърляше погледи към другата маса, чудейки се коя е онази. Накрая дойде още едно момиче, отби се с чашка да ми вдигне наздравица. Казах й, че ми е свършило питието и тя извади една бира. Била лично за мен и след като се чукнахме, каза че иска да й правя компания после. Върнах й, че тази вечер вероятно няма да мога, гледайки към момичето на моята маса. След всичко това, момичето срещу мен въобще не се чудеше загорял ли съм, беше убедена в това, че просто такъв ми е характера. Беше доволна, че избрах нея пред другите и й беше приятно да ме гони. Да кажем, че имам много приятни спомени с нея от онази вечер, което ще го оставя на свободно тълкуване.
Ако не ми беше провървяло с нея, щеше да ми е все тая. Можех да отида при някоя от другите две. Те са в същата позиция, гледат ме с друго момиче. Дали ги дразни това? Да. Но аз не съм се обвързал с нито една от тях и е нормално да излизам с други момичета. Кавалер си, когато обръщаш внимание на момичето, въпреки че имаш толкова други възможности. А да имаш една единствена и да "кавалерстваш" като я задушаваш с внимание просто не става.
Вече си спрял да я изпращаш, това е чудесно. Сега можеш да поработиш върху това, наистина да започнеш да излизаш с някоя вечерите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.