.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на Transform

Проблем с общуването

Здравейте,бих искал да ми дадете съвети как да бъда по 'отракан' и по-точно в общуването,запознаването и т.н.
    Вече 2ра година съм в гимназията ,а не познавам почти никого,пътувам в тролея с моите набори(например),които са в друите класове,искам да се запозная с повечето но все немога да ги заговоря,незнам какво да кажа,абе какво да говоря ,едно от гадните неща е че не мога да заговарям и момичетата които са ми симпатични,а с приятелите се отпускам на n- степен,та как да преодолея този проблем с общуването грррррр .. трябва да направя нещо,е очаквам съвети

Мега фен Аватара на Chacho
    Хората чакат да се почувстват удобно и тогава действат. Но това става много рядко. Действайки, започваш да се чувстваш в свои води, защото вече не е нещо ново.

Приеми, че е нормално да заговаряш хора. Особено когато няма какво да правиш и целта ти е да убиеш времето.

Като са ти авери от училище, заговори ги за училище. "Абе, при вас изпитваха ли по еди-какво-си? Щото аз имам проблеми с това и това, имаме контролно на тая дата, пр." С момичетата - също. Може да е малко по-трудно да разбиеш ледовете, просто карай с увереност и ще се учудиш, как хората омекват след 3-4 минути и стават разговорчиви.

Успех!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Като са ти авери от училище, заговори ги за училище. "Абе, при вас изпитваха ли по еди-какво-си? Щото аз имам проблеми с това и това, имаме контролно на тая дата, пр." С момичетата - също. Може да е малко по-трудно да разбиеш ледовете, просто карай с увереност и ще се учудиш, как хората омекват след 3-4 минути и стават разговорчиви.

Успех!
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на fenasf
    Всичко става с времето.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на Transform
    някакви други предложения?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си