- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с общуването
Здравейте,бих искал да ми дадете съвети как да бъда по 'отракан' и по-точно в общуването,запознаването и т.н.
Вече 2ра година съм в гимназията ,а не познавам почти никого,пътувам в тролея с моите набори(например),които са в друите класове,искам да се запозная с повечето но все немога да ги заговоря,незнам какво да кажа,абе какво да говоря,едно от гадните неща е че не мога да заговарям и момичетата които са ми симпатични,а с приятелите се отпускам на n- степен,та как да преодолея този проблем с общуването грррррр .. трябва да направя нещо,е очаквам съвети
Хората чакат да се почувстват удобно и тогава действат. Но това става много рядко. Действайки, започваш да се чувстваш в свои води, защото вече не е нещо ново.
Приеми, че е нормално да заговаряш хора. Особено когато няма какво да правиш и целта ти е да убиеш времето.
Като са ти авери от училище, заговори ги за училище. "Абе, при вас изпитваха ли по еди-какво-си? Щото аз имам проблеми с това и това, имаме контролно на тая дата, пр." С момичетата - също. Може да е малко по-трудно да разбиеш ледовете, просто карай с увереност и ще се учудиш, как хората омекват след 3-4 минути и стават разговорчиви.
Успех!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
+1Първоначално написано от Chacho
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Всичко става с времето.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar