- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво би ви привлякло в дадено училище?
Въпросът ми е главно към по-малките, седмокласници и осмокласници. Кои от следните неща биха ви накарали да предпочетете едно училище пред друго? Защо? Имам нужда от мноооого мнения, най-различни![]()
Възможност за изучаване на чужди езици, именно това беше причината да се и преместя.
винаги най-важна за мен е била средата.
в гимназията и прогимназията ме обграждаха все интелигентни хора, макар и те преживяващи пубертета и всичките извращения на възрастта. след като пораснах в такава обстановка, общуването с масово по-елементарни хора за мен стана невъзможно, изключително неприятно, изморително. избягвам го.
във висше учебно заведение кандидатствах с желанието за духовна среда, красиви, извисени хора, интелектуалци, творци, Човеци. естествено, разочаровах се. малко са хората, които се вписват в идеала ми, сиреч нормата за човек-до-мен.
В нашето училище нямаме кой знае колко предимства. Записах се заради езиците. Първи френски и втори английски задължителен. В 10 клас се избира трети. Ако имаше кръжок по фотография бих се записала.
Училищен вестник се издава 1-2 пъти в годината. Благотворителната дейност е най-вече към училището.
Все пак съм се уверила за средата - ако искаш да промениш мнението на хората за себе си, трябва да влезеш в чисто нов клас. Иначе не става. Все ще има някой, който да започне да разказва к'во си правил, какъв си бил... Поне се радвам, че някой хора от класа се махнаха. Но дойдоха нови... Предпочетох училище с изучаване на повече езици, понеже в другите науки просто не ми върви.![]()
Имам нужда от още отговори, моля виТрябва да представя резултатите от анкетата на директорката
![]()
Ами аз в мойто училище отидох главно заради езиците... В началото ми беше много тъпо с новия клас обаче после като изгониха 1-2 психопати, стана доста по- спокойно. От средата би могло да се очаква и повече, но в крайна сметка или свикваш или те отритват. Иначе даскалото, относно технически средства и ниво на преподаване си е на много по- високо ниво, отколкото се надявах. Много се учат езици, повече и от английската даже... Май имаме някакъв вестник ама никога не съм се интересувала.. За кръжоци- имаме хор, рисуване и спорт. В спорта и пеенето не ме бива, но май ще се запиша на рисуване. Главно влязох в тва училище щото е централно, има добра слава и е доста строго. Останалото е бонус
Средата наистина е доста важна. Езиците , клубовете (рисуване , фотография , танци) , възможност за да се представиш на конкурси и състезания. И така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
пиченца да има другото не е важно![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Гласувах с друго.За мен е важна реализацията на учениците от въпросното училище![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
brutaLxxbunny на същото мнение съм и аз. Също така и успехите в олимпиади и конкурси. Много ученици от моята гимназия,които са завършили вече учат в чужбина. А щом са успели да влязат в чужди университети и да вземат висока диплома от тази гимназия-евала! В гимназията ми учителите са много взискателни и шестиците не се изкарват ей така както в някоя си там гимназия. Т.е. в гимназията като всички около теб учат,то и ти искаш или не започваш да учиш. Защото в така наречените елитни гимназии,не се смеят на тези,които учат(както е в повечето СОУ-та и т.н.),а се смеят на тези,които не учат. Та,така се и амбицираш. А аз имам високи цели,едно СОУ или някоя квартална гимназия няма как да ме амбицират толкова и няма как да видя такива огромни успехи както в моята гимназия.
Гласувах за езиците, както и подкрепям brutaLxxbunny.Нашето даскало има редовен училищен вестик, но го споменавам само, за да кажа, че само идиот би се записал по тази критерия.Празниците и разните му там училищни дейности също не ме интересуват, затова остава реализацията, средата и специалностите, които се изучават. 7 клас съм
![]()
Балове и тн,Кръжоци и училищен вестник.
Иначе,какво като има много езици?В мойто има 8 паралелки с какви ли не езици всяка една от тях...не са нужни само езици ,за да успееш.
База + Ниво на обучение + Извънкласни дейности![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Хубава,голяма,подредена и чиста библиотека ;д
За съжаление в моето училище е ...меко казано зле.
lalala
Изучаване на различни езици...![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥