- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цитат, който е важен за вас и няма да забравите !
"За Рая не копнея,за Ада не ми пука!Рай не ще да доживея,а пък Ад си имам тука!!!"
Има ли смисъл,когато няма значение...?!?!
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
"Убий простака с мълчание"!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Има един път към рая и на земята този път се нарича любoв.
Истинското приятелство не се страхува от паузите.
Всяко зло за добро.
Любовта прощава или всичко, или нищо.
Няма да знаеш, ако не опиташ.
Не мисли за миналото, не мечтай за бъдещето, а гледай да не пропуснеш сегашния момент.
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. Ако мислиш, че не можеш значи си прав.
Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи, вярвайки, че няма да го направи.
Любовта е да раздаваш душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал!!
+подписа ми : P
Когато най-малко очакваш се случват най-хубавите неща))
Една песен, а толкова много спомени.
I love it when I smile at someone and they smile back at me![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Чаках го толкова време, сънувах го, мечтаех го ..
Винаги е бил в главата ми, дарявах го с всичко,
което имах, молех го за всичко,
което исках - един танц, една усмивка, един шепот..
Окрасявах го с мечтите си,
спасявах го всекидневно,
преоткривах го ежеминутно,
изпращах го, молейки го да
се върне и го връщах,
опитвайки се да избягам,
опитвах се да го променям,
надявайки се да си остане
същия и го обичах - трудно,
болезнено, непостоянно,
точно както можех ..
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Всяко зло за добро
Любовта е да намериш в щастието на другия своето собствено
Какво си мислиш?Че ще мълча ли?Не!Но няма и да проговоря.Ще кажа всичко по свой си начин, така както аз го мисля и го знам.И никой няма да ме спре!Защо?Защо ли,наистина?Защото Аз съм си Аз, и когато никой не ме слуша или когато някой ме кара да изрека нещо, се съпротивлявам, налагам волята си и по този начин изказвам мнението си.Не, няма да говоря, но и няма да мълча...ще пиша, за да знам, че каквото ми е на ума и на езика няма да бъде отнесено от вятъра, а ще бъде запечатано, така че само кибритената клечка да може да го погуби. Разбираш ли сега? Хубаво тогава...~~~
~~~Как да си спокоен, когато си различен? Неразбран? Странен? Няма как, примири се, създаден си да си такъв, да нараняваш и сееш безредие. Никога няма да се промениш и никой няма да те разбере. Ако можеш да се примириш с това, тогава ще си спокоен... или ще си като мен- самотното чудовище...~~~
~~~Не се привързвай към нещо,което трябва да оставиш,когато трябва да си тръгнеш...
Прости ми,че позволих да си тръгнеш от мен.Вечно ще те нося в сърцето си!
"Заклех се!"
"Не вярвам в тези клетви. Още утре всичко ще бъде забравено. И в Бог не вярвам. Той също вече е забравен. Виж, дяволът... той по може да свърши някаква работа. И в приятелството не вярвам. Защото именно то ражда предателството... ... Вярвам в симбиозата която е изградена върху земната изгода. Вярвам в себе си. Защото знам силата си."
< Ростислав, из филма "Вчера". > ~~~
"Всеки светец има минало и всеки грешник има бъдеще "
"Не съжалявам за хората от моето минало...
има причина да не са в моето бъдеще.... "
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Най-великата сила.. е силата да владееш себе си..
Винаги правя това , което реша .... и да сгреша ..сметката , аз ще си платя !!!!
и други![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
"В най-трудните моменти никога не те оставих, сега съжалявам, че не го направих."
"Понякога съжаляваме за нещо,още преди да сме го направили.. и въпреки това го правим."
"Идва момент в живота ти, когато осъзнаваш кой има значение за теб. Кой никога не е имал.Кой няма вече да има. Кой винаги ще имa."
"Благодаря на всички боклуци,които срещнах в живота си,именно те ме научиха каква не искам да бъда."
Achte auf deine Gedanken.
Sie sind der Anfang deiner Taten.
Внимавай с мислите си, те са началото на действията ти.
"Мисли позитивно"![]()
ШекспирПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Nothing to do, nothing to say... fade away...
"Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне."
"Остави на времето да уреди нещата, които искаш."
"Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне, е завинаги твой.Ако не се върне, значи никога не е бил."
"Да имаш кураж, не значи да не се страхувш.Означава да те е страх и въпреки това, да имаш воля да продължиш!"
"Промениш ли отношението си към нещата, всичко се променя."
Sometimes we waste our words and waste our moments, and we don’t take the time to say the things that are in our hearts when we have the chance.
"It's 11:34, I'm on a roll
it's almost noon and I ain't got nowhere to go
...
And this is the road of my life
so I'mma have a little fun, ride till I see the sun"
Travie McCoy^^
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
"Гледай напред и стигни до където ти стига погледа. Когато стигнеш до там виж още колко ти остава".![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
"Ако си до мен, сърцето ще си дам!"
"Не е лесно да не ти е лесно"-Малко офф топик е, но също няма да го забравя.
"Ще се боря за теб, даже и със самия теб ако се налага!"
"Никога не се обръщай назад, но винаги помни откъде си тръгнал!"
"Когато всички те оставят и останеш сама, погледни настрани, аз ще съм до теб!"
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Look at you.You're young.And you're scared.Why are you scared?Stop being paralyzed! Stop swallowing your words.Stop caring what other people thing.Wear what you want.Say what you want.Listen to the music YOU want to listen to.Play it loud as fuck and dance to it.Go out for a drive at midnight and forget you have your school in the morning.Stop waiting for friday.LIVE NOW.Do it now.Take risks.Tell secrets.THIS LIFE IS YOURS.
Страхотни цитати,почувствах се страхотно през тези няколко минути в които ги четох.Благодаря ви![]()