.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Нещо, като изневяра!

Здравейте казвам на всички, имам доста стабилна връска и много обичам моето момиче!Аз съм на 18 тя на 16 !Но има една подробност...
    ...значи и тя ми се врича много в любов и още какво ли не от почти една година сме заедно (не ми е пуснала се още но това ме ме вълнува за сега ) но на скоро била на неин приятел Рожденният ден, и там играли на известната игра подаръци...а аз много я ревнувам...и тя го знае това много добре...но станало така че се целувала с език с няколко момчета, тя ми призна това още в същия ден...казва че много съжалява но аз какви ли не мисли ми минават през главата ... като съжалява що го е направила-едва ли е накарана на сила, сама си го и пожелала щото щели да я наричат смотана че не се целува в играта! Моля ви дайте ми некъв съвет -Благодаря предварително
    awe 6to ti go ne....
    ....pusna na zapis

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Избий си тази ревност и ѝ повярвай. Щом ти е казала за тази случка и че съжалява... А пък и кой би искал да го наричат смотан или там както ти спомена
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от bebeemalko
    Избий си тази ревност и ѝ повярвай. Щом ти е казала за тази случка и че съжалява... А пък и кой би искал да го наричат смотан или там както ти спомена
    Ама не,не е така.. Тя си има приятел от почти година и вероятно нейните приятели също го знаят.. просто е можела да каже "ей аз си имам сериозен приятел,няма да го направя това" .. пък те да си я наричат както искат..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зарежи я!!
    Никой не я е карал на сила и го е направила .. т'ва к'во ти говори?
    И тъпото оправдание да не я сметнат за сдухана е доста глупаво ..

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ти сериозно ли ?!? Въобще недей се занимава с нея
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на Mi6inka
    е..малко е недорасла... сам си избери, дали я искаш такава

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Зарежи я!!
    Никой не я е карал на сила и го е направила .. т'ва к'во ти говори?
    И тъпото оправдание да не я сметнат за сдухана е доста глупаво ..
    мда
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

бой докато диша

Аз бих я зарязал ако бях на твое място.
    Да ми се лигави с няколко момчета на некъв си рожден ден айде нема нужда. Утре така на игра ще се изебе с някой ...

Ти си решаваш ...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    - На 16 е..и:
    * играе на подаръци
    * притеснява се, че ако не прави това, което и другите, ще я помислят за смотана...

...за какви "сериозни" отношения може да става въпрос с такъв инфантил....Утре някой от приятелите й ще й каже, че е ебати смотлата ако не му пусне и тя какво ?!

Поне да си признае, че го е направила, защото е искала, или защото е била пияна, или кой знае защо... Тъпо е това, "щели да я сметнат за смотана" ... Мен ако питаш, трябва да я разпиташ пак, и евентуално наистина да си внимателен с нея за напред xD

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    бой докато диша
    че и след това
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на badsector
    Сега се целува с НЯКОЛКО с език, след време ще почне да прави свирки на НЯКОЛКО, после ще я опъват НЯКОЛКО и така. Ти си прецени дали искаш да имаш бъдеще с такова нещо.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    - На 16 е..и:
    * играе на подаръци
    * притеснява се, че ако не прави това, което и другите, ще я помислят за смотана...

...за какви "сериозни" отношения може да става въпрос с такъв инфантил....Утре някой от приятелите й ще й каже, че е ебати смотлата ако не му пусне и тя какво ?!
    + .. точно

И мен някога ме караха и ми казваха, че съм смотана, ако не играя .. но си държах на моето момче и хич не ми пукаше кво говорят

Повече от фен Аватара на bbadass
    Какво толкова, била е на рожден ден и се е позабавлявала. Преувеличавате ситуацията. shadow4eto, щом се чувствате щастливи заедно, забрави за това.

Цитирай Първоначално написано от bbadass
    Какво толкова, била е на рожден ден и се е позабавлявала. Преувеличавате ситуацията. shadow4eto, щом се чувствате щастливи заедно, забрави за това.
    Все едно си някоя нейна приятелка. Не преувеличаваме ... на 16 е все пак ... не може да си играе така ,ебаси.

Е не... ебати забавлението е да изневеряваш на уж сериозния си приятел.Просто как може да има хора като теб, а и като нея ...

Авторе, зарязвай я, хич не му мисли.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Значи не ти е пуснала цяла година, но се е цункала с езиче с некъФ олигофрен на шише?!?!?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето

Съгласна съм.

Хората на рождените дни какво ли не правят...Радвай се, че не се е напила и наебала с някой.
    Една целувка БЕЗ чувства не трябва да разваля дългогодишната ти връзка.
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BohemianRhapsody

Съгласна съм.

Хората на рождените дни какво ли не правят...Радвай се, че не се е напила и наебала с някой.
    Една целувка БЕЗ чувства не трябва да разваля дългогодишната ти връзка.
    Абе вие малоумни ли сте?!
    Кво ще рече на Рожден ден и се позабавлявала!? Това ли ви е идеята за сериозна връзка!? Като се събереш с приятели значи може да се мляскаш, с който дойде, защото видите ли това е РОЖДЕН ДЕН. Следователно всичко е разрешено. Бахти и пикливата логика.
    И такова смешно оправдание. Ми айде следващия път да направи свирки на всички момчета там, щото иначе може да излезе смотана, ама това не е изневяра, защото все пак е Рожден ден, а и трябва да се пази имидж, нали!! Дано не сте толкова кухи в реалния живот.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    нЯма знАчениЕ кЪде си, ВажноТо е дА си тАм
    според вас какво е изневяра?? .. това че го е направила за предизвикателството означава ли, че му е изневерила ?? аа това че му е казала още същата вечер какво говори за нея???
    ЗнАм и мОга, ма НЕ иСкАм щОт сЪм инАт!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tannika
    според вас какво е изневяра?? .. това че го е направила за предизвикателството означава ли, че му е изневерила ?? аа това че му е казала още същата вечер какво говори за нея???
    Прави я шавлива пикла, която слага разни пуберски игрички и кифленското одобрение над връзката си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Много слабохарактерна ми се вижда, за да се поддаде толкова лесно, само за да не я мислят за смотана ....
    Пак чест и прави, че си е признала, но факта, че се е стигнало до там говори лошо за връзката ви. Твоята ревност също гледай да я намалиш.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    разкарай я тая уруспия
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Абе вие малоумни ли сте?!
    явно да.

"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си