- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо, като изневяра!
В моя случай не бих се занимавал с нея повече и .. ако ходим 1 година ;О и да ми се целува с няколко момчета? ах ах ах ако ще и курва да я наричат няма да го направи ако те обича.
Не съм перфектен но си струвам!
Ако наистина я обичаш,ще е най-добре да и простиш.Не мисля,че си заслужава да пропилявате едногодишна връзка,заради една глупава изцепка...
да да забрави are you crazy?...амиии сега целувка с език..другия път ще вземе да се из***...и то така става даПървоначално написано от bbadass
и на тва ако му викате сериозна връзка........![]()
awerw♥
Според мен не те взема изобщо на сериозно.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Е щом наистина е игра, не виждам проблема, нали не го е крила от теб. Друг е въпросът, че приятелите ѝ е трябвало да се съобразят, че е обвързана или тя учтиво да откаже да играе.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Евала на това момиче ! Щом като ти е казала значи няма за какво да се требозиш (от едно клипче) ! Не се впрягай в тези дреболии . Окей целували са се но само толкова .
Или всичко или нищо .
И к'во сега, да се гръмна ми предлагаш? Хубаво, нека да се разделят и след време да осъзнаят, че е било заради една глупост.Първоначално написано от mrazqkindergarten
далеч не е едната глупост, постави се ти в положението, помисли, че после говори.Първоначално написано от bbadass
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
А ако в играта на подаръци трябваше да правят секс?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ха... и аз тва щях да кажа...Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
awerw♥
Не, не.. не е изневяра... все пак е било рожден ден, кво искаш.. за смотана ли да я помислятПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
За обвързана, по-скоро.Първоначално написано от dream1707
На баба ти хвълчилото. Момиче на 16 години, което се влияе от мнението на хора, които биха я нарекли смотана, щото видиш ли, не се целува с всички наред, не заслужава внимание.Първоначално написано от bebeemalko
За няколко целувки от игра недей пропилява година връзка.
И целувка не е като свирка и не е като секс,за да се сравнява така долно.
Проста игра,1година не ти ли се е доказала вече ?
Правилно. Този факт показва това :Първоначално написано от ledenakrasota
Явно момиченцето се мисли за супер готина и вървежна, въпреки кухата си глава и просто си играе с теб. Имаше един лаф, че "кучка" е жена, която пуска на всички освен на тебПървоначално написано от kuklichka_bg
На Рожден ден всичко е разрешено. Също и на море и по празниците. "Шоуто на блондинките"Първоначално написано от SisiStrange
Е бате, те курва ще я наричат след като го направи, а не ако не иска да го направиПървоначално написано от Limitless
Една година е миг. Докато си отвориш очите и минава. Целувка, свирка, секс - все показва, че искаш да имаш физическа близост с дадения индивид и да си доставяте удоволствие.Първоначално написано от Shia
Или дори и да не е толкова фрапантно, но примерно можеше да се карат да си бъркат по дупките, или да задоволят някой с ръчичка, като му изпият соковете... абе тая ще й хареса май да играе на подаръциПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Какви сериозни отношения , какви пет лева ?
Тя , ако наистина е държала на теб , нямаше да го направи. Все пак тя уж е обвързана и те обича , пък само заради мнението на другите да тръгне да се целува с този и онзи.. Аз я бих помислила за смотана , ако точно се държи по този начин , докато уж е имала сериозна връзка.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Заради това, че се е целувала с някой, абе било е игра, било е купон, бе може и да се преживее, макар и да си е проява на простотия и то целувка с език, по устните, без език, някак да го приема, ама.... Но това, че го е направила САМО защото иначе щяла да изглежда "смотана" пред останалите, направо ми падна в очите. Хубаво признала ти е, ама от де да знаеш, че утре няма да ти признае, че е правила оргия? Ако бях на твое място щях да я поканя на среща, да я погледна в очите и да я пратя на майната й![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
+1 ..Първоначално написано от Bozichko
![]()
По - малък съм и от двама ви, но до колкото имам представа за връзките и любовта, бих направил същото като Bozichko!![]()