- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо, като изневяра!
Здравейте казвам на всички, имам доста стабилна връска и много обичам моето момиче!Аз съм на 18 тя на 16 !Но има една подробност...
...значи и тя ми се врича много в любов и още какво ли не от почти една година сме заедно (не ми е пуснала се още но това ме ме вълнува за сега ) но на скоро била на неин приятел Рожденният ден, и там играли на известната игра подаръци...а аз много я ревнувам...и тя го знае това много добре...но станало така че се целувала с език с няколко момчета, тя ми призна това още в същия ден...казва че много съжалява но аз какви ли не мисли ми минават през главата ... като съжалява що го е направила-едва ли е накарана на сила, сама си го и пожелала щото щели да я наричат смотана че не се целува в играта! Моля ви дайте ми некъв съвет -Благодаря предварително![]()
awe 6to ti go ne....
....pusna na zapis
Избий си тази ревност и ѝ повярвай. Щом ти е казала за тази случка и че съжалява... А пък и кой би искал да го наричат смотан или там както ти спомена
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Зарежи я!!
Никой не я е карал на сила и го е направила .. т'ва к'во ти говори?
И тъпото оправдание да не я сметнат за сдухана е доста глупаво ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти сериозно ли ?!? Въобще недей се занимава с нея![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
е..малко е недорасла... сам си избери, дали я искаш такава
мдаПървоначално написано от Hilary_
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Аз бих я зарязал ако бях на твое място.
Да ми се лигави с няколко момчета на некъв си рожден ден![]()
![]()
айде нема нужда. Утре така на игра ще се изебе с някой ...
Ти си решаваш ...
- На 16 е..и:
* играе на подаръци
* притеснява се, че ако не прави това, което и другите, ще я помислят за смотана...
...за какви "сериозни" отношения може да става въпрос с такъв инфантил....Утре някой от приятелите й ще й каже, че е ебати смотлата ако не му пусне и тя какво ?!
![]()
![]()
![]()
Поне да си признае, че го е направила, защото е искала, или защото е била пияна, или кой знае защо... Тъпо е това, "щели да я сметнат за смотана" ... Мен ако питаш, трябва да я разпиташ пак, и евентуално наистина да си внимателен с нея за напред xD
че и след товаПървоначално написано от lubomirky
![]()
REGGAE BOOM <3
Сега се целува с НЯКОЛКО с език, след време ще почне да прави свирки на НЯКОЛКО, после ще я опъват НЯКОЛКО и така. Ти си прецени дали искаш да имаш бъдеще с такова нещо.
+ .. точноПървоначално написано от Goddess
И мен някога ме караха и ми казваха, че съм смотана, ако не играя .. но си държах на моето момче и хич не ми пукаше кво говорят![]()
Какво толкова, била е на рожден ден и се е позабавлявала. Преувеличавате ситуацията. shadow4eto, щом се чувствате щастливи заедно, забрави за това.
Все едно си някоя нейна приятелка. Не преувеличаваме ... на 16 е все пак ... не може да си играе така ,ебаси.Първоначално написано от bbadass
Първоначално написано от bbadass
Е не... ебати забавлението е да изневеряваш на уж сериозния си приятел.Просто как може да има хора като теб, а и като нея ...
Авторе, зарязвай я, хич не му мисли.
Значи не ти е пуснала цяла година, но се е цункала с езиче с некъФ олигофрен на шише?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от bbadass
Съгласна съм.
Хората на рождените дни какво ли не правят...Радвай се, че не се е напила и наебала с някой.
Една целувка БЕЗ чувства не трябва да разваля дългогодишната ти връзка.
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Абе вие малоумни ли сте?!Първоначално написано от BohemianRhapsody
![]()
Кво ще рече на Рожден ден и се позабавлявала!? Това ли ви е идеята за сериозна връзка!? Като се събереш с приятели значи може да се мляскаш, с който дойде, защото видите ли това е РОЖДЕН ДЕН. Следователно всичко е разрешено. Бахти и пикливата логика.
И такова смешно оправдание. Ми айде следващия път да направи свирки на всички момчета там, щото иначе може да излезе смотана, ама това не е изневяра, защото все пак е Рожден ден, а и трябва да се пази имидж, нали!! Дано не сте толкова кухи в реалния живот.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
според вас какво е изневяра?? .. това че го е направила за предизвикателството означава ли, че му е изневерила ?? аа това че му е казала още същата вечер какво говори за нея???
ЗнАм и мОга, ма НЕ иСкАм щОт сЪм инАт!
Прави я шавлива пикла, която слага разни пуберски игрички и кифленското одобрение над връзката си.Първоначално написано от tannika
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много слабохарактерна ми се вижда, за да се поддаде толкова лесно, само за да не я мислят за смотана ....
Пак чест и прави, че си е признала, но факта, че се е стигнало до там говори лошо за връзката ви. Твоята ревност също гледай да я намалиш.
разкарай я тая уруспия
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
явно да.Първоначално написано от SisiStrange
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."