Привет

Имам нужда от съвет . От близо година и малко имам сериозна приятелка. Както във всяка връзка , в началото всичко вървеше добре , забавлявахме се , показвах и по всевъзможен начин че я обичам .. тя към мен също се отнасяше много мило , добре и тк.н. Обаче от няколко месеца връзката не върви , да не кажа почти че е срината . Тя не ми даваше да общувам с други момичета , много ме ревнуваше . Постоянно се карахме , заради нейната ревност . Аз не излизах , тя също и по цял ден бяхме заедно..
Тя взе да ме лъже , за всевъзможни неща. Опитвах се на няколко пъти да и обясня че не е честно , защото аз не го правя . Тя все обещаваше , и всеки път след това лъжеше..
Сега си е намерила някакви нови приятелки , на нейната възраст и малко по големи , в училище видно се забавлява и си прави кефа ( което е нормално и разбирасе няма нищо лошо) , при мен по същият начин. Когато сме заедно обаче тя се държи " изкуствено " , прави се уж че е щастлива с мен , целуваме се .. обаче ако случайно се заяда нещо ( примерно колко пуши днес ) веднага тръгва с рогата , почва ми крещи .. понякога ме и удря .
Преди 2 дни се скарахме сериозно , за това че почнах да и държа сметка за някой незначителни неща , и то просто от любопитство. Обаждам и се а тя ме нарежда и псува , все едно че любов между нас няма . Във фейсбука си пише с разни момичета , и все е happy .. а когато искам да се свържа с нея ставам курва , тъпак и подобни. Аз не се държа така с нея , но въпреки всичко ме БОЛИ от нейното държание към мен. Незнам как да постъпя и ми е трудно. На моменти гледам да се държа , но като цяло " омеквам " от това че не е до мен , и че не знам какво прави тя Много ми е гадно ..
Дали връзката ни върви към разпад ?
Страх ме е че немога да я забравя , а и не искам да си призная
Обичам я адски много , но тя имам чуството че ме използва ..