Цитирай Първоначално написано от krasiww
Забравих да спомена , това че имаме няколко години разлика . Аз разбира се съм по големия , и гледам да се държа като такъв . Постъпките и не са обмислени , и според мой приятели на който съм споделял 1/10000 от нещата който тая в себе си , ми казват " тя е малка и просто неможе да го разбере " и от този род.
Понякога ми се иска да умра , просто ми причинява адски голяма болка , а най лошото е че когато го прави , вината остава в мене .. докато аз се съсипвам тя ми крещи , хвърля разни предмети .. удря ме и показва неебателност
Между мен и моят приятел разликата е 5 години и аз понякога съм се държала така,по-хладно,както твоето момиче.. нарочно просто.И много пъти съм му казвала,че сега ми се живее,да не иска толкова много от мен,да ми дава малко повече свобода,да мога да се виждам с приятелки,да ходя по дискотеки,защото честно казано преди ги правих по-често тези неща,но от както съм с него-не,но не се оплаквам,избора си е мой все пак Това имам впредвид,остави я малко да си поживее,нека си пише с който иска,ако и имаш доверие,няма за какво да се притеснаваш

П.П. Последно на колко сте ?! ;д