Радвам се че ме подкрепяте , за мен стоенето пред PC в момента е доста трудно и всички тези редове който пиша .. но и аз съм грешил към нея и имам вина .. просто се чуствам гадно защото тя не е изпитала 0,1% от болката която аз .. поради причината че съм с голямо сърце и съм и прощавал многооооо !!!
Обаче ми е и трудно да живея така , стоя си сам ... на училище също ми е гадно понякога , когато не ми звъни .. или не ми вдига ..
Когато отида до вратата и тя ме изгони , или се държи пренебрежително..
Но МАМКА МУ това е 1 година ;( знаем всичко за себе си , всичко за себе си , и няма да отричам че я ревнувам когато е излязла някъде .. особено като гледам как приема момчета от новото училище в приятели във фейса .. а уж не се е запознавала с никой ..
Ходи да муфти цигари , викам недей така ще ти дам някой леф .. излагаш се и тя веднага се сърди ..
Вчера ми вика аре на кафе , аз викам ОКЕЙ .. тръгнахме и тя вика няма да мога да изкарам месеца ще ме черпиш ли .. след което бесен и викам
ПРАВИШ ПАРТИЯ ЗА ЦИГАРИ
ЯДЕШ В ДАСКАЛО
ПИЕШ В ДАСКАЛО .. и накрая нямаш 2лв за кафе ..
Веднага вика прибирам се , не ме занимвай бля бля
Проблема не е в това дали ще и дам 2лв , давал съм и по повече за нея .. много пъти по повече ..
Проблема е там че аз в даскало мога да не ям , за да излезем после , докато тя иска от всичко
Еми ако кажете че не съм прав ..