Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
Вашата връзка не е сериозна , момче , не го ли виждаш.
Тя е малка (най - вероятно на 14) и не знае какво иска. Не осъзнава , че я обичаш доста , а просто те разиграва. Съгласна съм , че да забравиш човека , който обичаш е трудно , но понякога просто се налага да се опиташ. Тя няма да е нито първата , нито последната която ще обичаш. Обаче съм на мнение , че човек , който обича толкова силно , не заслужава такова отношения.
+ .. и не само, че не заслужава, а от друга старана човек,който обича не би могъл да се държи така... виж.. ясно е, че във всички връзки има по някое сдърпване или караница, но това,което тя прави за мен е прекалено...явно момичето не знае какво иска.. знаеш ли.. малко изтъркано, но... ''ако обичаш някой пусни го да си тръгне'' ... ако това нейното е проверяване на любовта ти.. и ти я остави на свобода да видим тя какво чувства.. да.. тъпо е, но с нейните камъни по нейната глава.... вземете проведете един сериозен разговор ( като се има в предвид, че на колкото и години да е може да проведе един нормален разговор) и я питай дали иска свобода.. ако е така - дай 'и я ! .. но ако не ти каже причина по-добре я остави няколко дни без да знае нищо за теб и да си помисли иска ли да е с теб или ще се държи все едно си и никой ! ... това е моето мнение, знам, че не ти е приятно да я нареждам след като я обичаш,но сам каза, че те наранява, а и че нейните действия не са добре премислени ... най-важното е да поговорите.. ако акъла 'и стига ще разбере какво иска,а ако не.. сам реши дали искаш да си ''сега те обичам и се държа добре,след 1 мин. излизам с приятелки не ми трябваш идиот,тъпак и т.н. .. след ще 1 мин. пак те обича и т.н. ''