.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Болен съм... мога ли да бягам ?

По принцип всяка вечер си тичам по един час за да поддържам някаква фигура... обаче сега съм болен (кашлям, яка хрема, гърло) и се чудя мога ли да продължа да бягам... да не зема да се влоша ? Като се набягам си взимам един душ и си лягам... пречи ли това че съм болен ?

първо няма да имаш същите постижения второ бягането изтощава организма от към витамини и хранителни вещества който са важни за да можеш да се пребориш с болестта аз бих ти препоръчал да си починеш 3-4 дена през който да ядеш повечко от колкото ти се яде за да можеш да се възстановиш максимално бързо
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Град
    София
    Не!Спри всякакви физически натоварвания,докато не се възстановиш.Организма е ангажиран с възстановителните процеси след физическо натоварване и имунната система още повече ще се занижи,което ще влоши положението.

Град
    Аз си пия витамини сега като съм болен и си ям доста изобщо не искам да прекъсвам бягането...

Не е препоръчително , организмът сега се занимава с болестта , ако тичаш ще трябва да отделя енергия за възстановяване на мускулите и процесът на оздравяване ще се забави . Освен това ще ти бъде трудно , от личен опит ти казвам хич не е приятно да ти тече носът докато бягаш , ако е запушен още по-лошо не можеш да дишаш правилно , закашляш се лесно . След като се изпотиш ще минат поне 10 минути, докато се прибереш и изкъпеш , вечер е студено ще те надуха вятъра и може да се влошиш още повече . Най-добре почакай 3-4 дена , пий повече чай и витамини за бързо оздравяване .

обясних ме ти как стоят нещата ти си решаваш за 4 дена няма да качиш килограми и няма да загубиш форма но ако продължи и получиш усложнения най-малкия ти проблем ще е това че си загубил форма
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Е добре като си болен не си ли отпаднал ? Аз вчера бягах малко и днеска съм труп - болен и ми е зле едвам вървя а ти искаш да бягаш
    on-line футболен мениджър

http://www.shampioni.com/?pid=10750

Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE
    обясних ме ти как стоят нещата ти си решаваш за 4 дена няма да качиш килограми и няма да загубиш форма но ако продължи и получиш усложнения най-малкия ти проблем ще е това че си загубил форма
    +1

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от Uncontrollable
    Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE
    +1
    +2
    бтв: И аз съм същият като тебе не мога да не пропусна тренировка, да не ям като хората просто от 7-8 месеца, вече ми е станало като закон, но уви от вчера нещо ми се гади, повръща, болки в корема не мога да хапна нищо, не тренирах и се чувствам кофти, но утре предполагам лека по-лека дано влезна пак в форма, ако пак не съм добре, няма да се мъча.Днеска и аз смятах да бягам, но като видях, че съм свалил близо цели 3 килограма се отказах..

Град
    Ахам ясно... значи ще изчакам малко и като се почувствам по-добре пак почвам да бягам...

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Възтановяването на мускулите е по-трудно когато си болен. Но ти си знайш де, ходи да бягаш да не хабиш инжекциона че после нема да те имат за "батка"
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Хората най-вероятно са прави, но аз така се лекувам. Имам предвид с кардио, или скачане на въже или тичане.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Варна, моретоо :)
    Точно физическото натоварване лекува. Точно 1-2 тренировки ми трябват докато не се възстановя отново. Да не говорим за бягането! Когато тренирах и професионално футбол беше същатата работа... всичко е до психика. А и при физическите дейности се отделяше някакво вещество, което помага, ама не съм чак толкова навътре. Адиос!
    хЪх...

Град
    значи довечера съм ON... хем се оправих малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си