.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ДА я запазя!

Здравейте!! от скоро сме с мойта приятелка, някаде от месец за сега всчко върви добре но ме е страх да не я изгубя ,да не намери друг,или нещо подобно ,а и ме притеснява това да не и омръзна бързо.. кажете ми как да си я запазя , не искам да я изгубя

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Недей да мислиш относно това. Остави нещата на живота и се радвай на моментите , когато си с нея. Пък и викаш , че сте нямали никакви проблеми - я недей да се занимаваш с подобни глупости.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Заедно сте от месец,а мислиш вече за това

Пиши тук,когато наистина вече се чудиш как да я запазиш,но дано не се случва

Аз винаги мисля за тези неща и съсипвам мен и мойта приятелка с мойте простотии постоянно.. Недей прави тази грешка, живей си живота радвайте се, просто бъди внимателен с постъпките си и държанието ти към нея, другото ще се нареди
    Be careful what you wish for.. punk

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Каквото има да става - ще стане, наслаждавай се на хубавите моменти и недей да си натоварваш съзнанието с лоши мисли...най-много да предизвикваш нещо нежелано

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Заедно сте от месец,а мислиш вече за това

Пиши тук,когато наистина вече се чудиш как да я запазиш,но дано не се случва
    не знам...просто ме е страх за нея да не и омръзна ,а и аз си я обичам и за това....

Мега фен Аватара на Mi6inka

ааа... щом я обичаш работата е сериозна, да.

[quote="Mi6inka"]

ааа... щом я обичаш работата е сериозна, да.[/q
    Е то има ли значение дали ч обичам или сме просто гаджета заради тръпката??? какво значение има?

uote]

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^има, има то. голямо даже.

а по темата - филмираш се излишно. ще пропуснеш много хубави мигове, ако в главата ти са само такива глупости. живей за хубавите мигове и не мисли какво МОЖЕ да стане, то ако ще става не можеш да го спреш така или иначе.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на leadyflame
    Тези ти мисли до нищо хубаво няма да доведът, просто се наслаждавай на връзката си

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Не си мисли какво ще стане в бъдеще .. Наслаждавай се сега!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си