- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- като не искате мнения
не правете теми!
никой не е длъжен да ви целува задника, да ви успокоява абсолютно задължително и да се съгласява с вас за всичко. ако не понасяте критика или чуждо мнение просто - не си правете труда, защото цялата работа се обезсмисля.
айде със здраве!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
+1![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Оооо да съгласна съм с теб. Хората не приемат критики и други виждания, чудното е защо си пускат темите в сайтове където освен такива работи друго няма да получат.
In a mad world , only the mad are sane...
Като искат съвети ще понесат и малко критика... Не може всяко мнение да е положително.
Е да,но има и хора които + изказване на мнение хвърлят и по някоя и друга обида....
някои хора не различават мнение и обида.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Мнението си е мнение.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Правилно. Форумът е създаден не за да си помогаме, а за да покажем колко сме уникални от останалите "гъзелизци", като обидим и накърним някой в нужда.
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Никой нищо не показва. Когато някой пише тема тип: "Да тръгна ли с нея?", "Да спя ли с него?", "Бременна ли съм?", "Търся си гадже, тел. 088...", "Всички жени са кучки", "Всички мъже са повърхностни." ииии още много подобни е нормално не всички отговори да са в добрия тон.Първоначално написано от BohemianRhapsody
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Форума се казва "teenproblem".
Така,че си махай мустачките и не отговаряй на тъпите теми![]()
мда съгласна съм
и забелязвам че има супер много теми от сорта на : Ходих на басейн,бременна ли съм? или Забравих да си нося презервативи и сега ми закъснява.
Смисъл,някво малоумно е вече.
lalala
каза човекът, който си прави още профили за да се защитава в темите си.Първоначално написано от thegame11
мдааа..
Българина обича да критикува но не обича да го критикуват!![]()
Не съм перфектен но си струвам!
Тогава и ти не отговаряй на тази тема щом не ти харесва.Първоначално написано от thegame11
![]()
Кви мустачки?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
това е TEENproblem все пак...![]()
awerw♥
Точно казано!Първоначално написано от Limitless
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
:P :P :PПървоначално написано от musS
без ПОДПИС ... xD
e?Първоначално написано от sapphire5
Щом до тема са стигнали, значи са за критика![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
COOL STORY BRO
ключ
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar