.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Не знам какво да правя.

Значи проблема ми е следния, след седмица ми предстои секс с приятелка (неангажираща връзка), за 1 път ми е... на 17 години съм обаче имам следния проблем. по пениса си имам точици, нещо като пъпчици, гледах в нета и видях, хора с такъв проблем, (Pearly_penile_papules ) обаче тези казват, че имат по главичката, а аз там нямам. Други казват, че може да е ако си отделил на сила кожичката при забелване, не знам при мен постепенно се отлепи с мастурбиране. Помогнете, не знам какво да правя и никаде не видях как се лекува и дали изобщо може да се лекува или дали е нещо особенно..?

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Pearly penile papules са нормално явление и не представляват проблем.Срещат се по-често при необрязаните момчета,но не изискват лечение.По желание могат да бъдат отстранени оперативно.

Е не съм обрязан, та аз дори съм расист. Как става това лечение, защото не ми се иска да говоря с наще на тази тема.. ;x и от какво се появяват ? Поддържам идеална хигиена, къпя се по 2 пъти на ден.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от fuckthepol1ce
    Е не съм обрязан, та аз дори съм расист. Как става това лечение, защото не ми се иска да говоря с наще на тази тема.. ;x
    Написах,че е нормално да ги имаш.Няма нужда от лечение.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от fuckthepol1ce
    Е не съм обрязан, та аз дори съм расист. Как става това лечение, защото не ми се иска да говоря с наще на тази тема.. ;x и от какво се появяват ? Поддържам идеална хигиена, къпя се по 2 пъти на ден.
    Това дали си обрязан или не, вече няма общо с това дали си мюсюлманин или не. Много мъже се обрязват по медицински или естетически причини.
    Нямаш нужда от лечение.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Доколкото знам, може да се премахнат, но всички доктори ще ти кажат както и тук - няма смисъл. Пък и без това после пак могат да се появят...
    NOH8

Мега фен Аватара на Mi6inka
    слагай кондома и давай ! Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си