Здравейте, момиче на 14 съм.Тази година съм в ново училище, учих много и ме приеха в добра гимназия, която може да ми донесе стабилно бъдеще.Първият ден в училището ми беше странно - никой не общуваше с никой но постепено се отпуснахме и вече сме приятели.По-голямата час са момчетата - 9 момичета и 20 момчета.Още от мига щом пристъпих прага на класната си стая зърнах момчето с най-прекрасните очи..толкова сини,сякаш всеки момент ще потънеш в тях.. стана така, че седя пред него..във всеки възмможен момент си говорим, а понякога когато го погледна виждам, че и той ме гледа.2 от момичетата са пълни кифли, държат се като курви, още на втория ден започнаха да го галят, да му се предлагат, а той като повечето момчета им се потдава, не казва нищо, но се засмива.Най-много с нас 3те общува от всички момичета (не, че са много)..още от мига ЩОМ ГО ВИДЯХ ГО ХАРЕСАХ, даже и днес понеже имам рожден ден и вярвам в тези неща си пожелах да бъда с него..всичко би било лесно ако те двете не бяха, страх ме е дори да му кажа, че го харесвам, боя се първо, че той няма да ми обърне внимание, а второ, че те няма да го допуснат до мен, с него штяхме да се прибираме заедно, но така се получи, че му се обадиха и неможахме.. иначе мисля, че щтяхме да се сближим още..просто наистина незнам какво да правя дайте ми съвет...