- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет..
ХИХИ попринцип аз съм ревнива и ен го показвам, но покажа ли го всички ме помнят, браня със зъби и нокти своето ;Д Сега разгледах ъв форума в една тема за признаците, по които едно момче тев харесва, за очите да, гледа ме право в очите, а понякога когато погледите ни се срещат се отмества, когато не му обръщам внимание ( а то се случва когато онези двете са при него) той сам се опитва да си говори с мен, случи се така, че чантата ми падна назад и аз се наведох да си я взема и той ми кас а"АЗ ще ти я дам" взе я рагледа я и ми я подаде. Друг път в час по фискултура аз играех баскетбол с едно момче а той futbol и от игрището се провикна и му каза "Ей пич, добра ли е" , в час по български госпожата изказваше мнението си, че някой момчета са големи кретени и аз казах "Госпожо всички момчета са тъпи" и той ми каза "Сички ли и се захили" аз му казах е с изключение на някой./...е има и някой отрицателни, кохгато спорим..но аз изложих добрите, защото като всички ми се иска да ме харесва и вярвам повече в положителното :ДДПървоначално написано от wk