.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

До всички студенти!

Как беше тръпката на първия студентски ден в първи курс? Как мина откриването или какво ви предстой? Разкажете!

Аз ще бъда първи курс в СУ и нямам търпение да си видя КОЛЕГИТЕ!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Отидох пред факултета, запознах се с колегите, с които си бяхме писали във фейсбук, поседях малко със старите ми познати и слушах дръм ен бейса от колоните преди да почне речта. После ни издрънкаха малко приказки и отидохме на кръчма.

На първият истински учебен ден ми беше малко равнодушно, писах си лекциите, вкараха ни в по-бавно темпо и леко доби онзи училищен вид на преподаване. (с времето стана по-интересно). Понеже съм пушач, почивките пушех с разни колеги и се позапознахме навън. Вътре се майтапех с другите и бързичко се позаприказвахме с повечето. После спрях да ходя на упражнения и лекции, и се засичахме по-рядко.

Нищо ново, но е по-добре от комплексарщината в началото на 8 клас. И винаги е както си го направиш.

Вечерта бе след първия учебен беше готина (не след откриването, а на 4ти октомври мин. година). Отидохме 50 човека на кръчма и си изкарахме много прилично. Имаше доста смях.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Еми откриването на академичната година е скучно. Ректора ти казва, че си направил най-добрия избор и други неща, които няма да чуеш, също други хора от академичния състав, в СУ сигурно ще е някаква лудница.. След това ще отидеш в съответния факултет, да ти дадът студентската книжка и подаръци. И ако са ти пекани колегите и не се притесняват ще излезете след откриването.
    Вафла..

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Отидох пред факултета, запознах се с колегите, с които си бяхме писали във фейсбук, поседях малко със старите ми познати и слушах дръм ен бейса от колоните преди да почне речта. После ни издрънкаха малко приказки и отидохме на кръчма.

На първият истински учебен ден ми беше малко равнодушно, писах си лекциите, вкараха ни в по-бавно темпо и леко доби онзи училищен вид на преподаване. (с времето стана по-интересно). Понеже съм пушач, почивките пушех с разни колеги и се позапознахме навън. Вътре се майтапех с другите и бързичко се позаприказвахме с повечето. После спрях да ходя на упражнения и лекции, и се засичахме по-рядко.

Нищо ново, но е по-добре от комплексарщината в началото на 8 клас. И винаги е както си го направиш.

Вечерта бе след първия учебен беше готина (не след откриването, а на 4ти октомври мин. година). Отидохме 50 човека на кръчма и си изкарахме много прилично. Имаше доста смях.
    Аз сега разбрах, че нашето откриване ще бъде на 29, но е четв. и не разбирам какво ще правим в петък, като чак на 3-ти започват лекциите.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Верно ли е на 29ти? Аз мислех да ходя на 3ти директно
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Верно ли е на 29ти? Аз мислех да ходя на 3ти директно
    И ти ли си тук?

Така ми казаха колегите На 29 в Ректората от 10, но ще разбера в понеделник кога точно е.

Втори курс СУ, да

Е тогава точно май ще се настанявам на общежитие, не съм сигурен. Може и да отида до тоя ректорат, ако съквартирантите решат и те да ходят.

Град
    Втори курс СУ, да

Е тогава точно май ще се настанявам на общежитие, не съм сигурен. Може и да отида до тоя ректорат, ако съквартирантите решат и те да ходят.

Има време!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Така е, откриването е на 29и,което е мега тъпо.
    Иначе помня, че ние имахме 3 откривания- едно общо- за целия университет, едно в ректората- само за нашия факултет и после 3то- в самия факултет, което се изразяваше в раздаване на книжките и обяснения какъв гърч щяло да бъде по някои дисциплини. Емм... отидох в 10 и се прибрах в 8... беше глупав, изморителен ден.
    Преди това бяхме се срещали от специалността на кръчма- там си беше добре, но то не е към откриването.

тъпотия от седмо поколение е, общо взето типа церемония, измислен за да радва родителите на неамбициозни момчета от перифериите на провинциални градове с родители таксиджии и майки магазинерки, преди комплексираните им чеда да идат да живеят в стая за 17 лв на месец в студентски град и да започнат да си ползват прозореца като хладилник, докато обясняват на неуспелите си приятели селяни как живеят на 5 минути от центъра на София

Град
    Страстно село. :D
    Толкова бях притеснена на 1-ви октомври, че бях като гръмната. Бяхме се събрали само нашият курс- 1-ви, само нашата форма на обучение и ни държаха 2 часа, като ни говориха общи неща за Датският колеж. После на 7-ми октомври, на лекциите нищо особенно, лекции и това е. Нещо не можах да се сближа с колегите, но явно, защото се виждаме рядко, само два пъти седмично.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Има си тема за студентите, при това важна.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си