- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Промени.
Здравейте мили форумни другарчета.
За пръв път пиша в този раздел, малко ми е странно. Не съм очаквала, че ще искам съвет/мнение за "любов" от форона. Та, както и да е.
Както винаги първите 2-3 месеца в една връзка всичко е окей. Има тръпка, има желание, има зарибявка (излизания всеки ден, много дълги чатове, СМС-и постоянно, разговори по скайп/телефона) . И при мен беше същото. Но после.. какво стана и аз не знам. Аз ли съм виновна, той ли... може би и двамата. Почнахме да се виждаме по-рядко, да се чуваме по-рядко, да си пишем по-малко, ласките бяха по-малко, може би и чувствата бяха по-малко. Реших, че може би иска повече свобода (хах, все едно преди я е нямал) и не му недоволствах за тези неща, мислих, че ще отмине. Знам ли... той се промени. Сякаш за 2 месеца от момчето, с което имахме супер много общи неща, сякаш беше мен в мъжката ми форма, се превърна в човек, който сякаш не познавам. От толкова много общи неща и общи теми на разговор, като че ли не ни остана нищо. Тръгна на работа и му остана още по-малко свободно време и от по принцип.... Чатовете протичаха по следният начин: Здрасти, как си, какво правиш, какво прави днес и това е. И като се видим - същото... Преди 2 дена се видяхме и се разделихме с думите "Изчерпахме се, повече теми на разговор няма и да ни дойдат, може би ще е по-добре да си останем приятели, от моята гледна точка не ставам за гадже. " <-- това го каза той. Окей, нали... всичко точно. Беше ми кофти първият ден (предполагам още ми е, но не чак толкова). Предполагам и на него, все пак малко или много аз съм била част от живота му, както и той на мен.
Въпросът ми е: Случвало ли ви се е и на вас? Да се изчерпате; да нямате за какво да си говорите; общите ви интереси да се изпарят; човекът до вас да се промени, да върви напред, а вие да не можете да го настигнете?
Говорих с приятелките си, но си е друго някой човек от личен опит да ми даде съвет/мнение. Искам да знам в мен ли е проблема, че не го настигнах, че не се промених с него. Имам ли някъде грешка, за да знам да не я допускам отново?
nigga stole my bike
Не много.
Около половин година.
nigga stole my bike
Проблема не е в теб, нито в него. Реално погледаното, проблем въобще няма. Представи си го от тази гледна точка: Може ли един човек да се разбира с всички останали? С някои няма да си пасне по характер, с други няма пък въобще да открие общи теми, с трети ще има само няколко теми, по които да може да говори и т.н. и т.н.Първоначално написано от horacio
И на мен ми се е случвало много пъти да попадам на хора, с които не мога да говоря за нищо. Чувството е много тегаво и сигурна съм, че и двете страни сме се чувствали некомфортно.
Преди повече от година, още преди да тръгна със сегашният си приятел бях харесала едно момче, с което не можехме да си говорим повече от 5-10 минути. Обаче интересното беше, че и двамата се харесвахме много и така се задържахме доста време. Беше някаква супер мълчалива връзка. Но накрая ни стана ясно, че така не може да се продължава. Аз не изпитвам вина, надявам се и той.
И спря да се върти за миг земята..
Ама въпросът е, че ние ИМАХМЕ всичко това.... говорихме си постоянно за много неща. Просто всичко изчезна... чудя се защо.Първоначално написано от xoxi
nigga stole my bike
Няма какво да се чудиш. Ти сама го каза - изчерпали сте се.
Както казах, човек не може с всеки да се разбира и да може да говори с него непрекъснато и за всичко.
Аз ти споменах за момчето, с което бях.
Иначе имам и една позната, с която бяхме неразделни в продължение на 3-4 години. И ние имахме всичко това, но сега сме на 'здравей-здрасти-как си-добре' и толкова.
И спря да се върти за миг земята..
Кофти е като се получи така.![]()
nigga stole my bike
няма виновни.. и нищо не е станало.. времето минава,хората се променят.. човек може да стане до някъде какъвто е бил преди, но до някъде, а за времето е ясно.. не можеш нито да го промениш,нито да го върнеш ...просто той се е променил драстично, ти също, но той по един начин, ти по друг... не става въпрос за настигане.. не можеш да кажеш, че си била същата, а той се е променил.. и ти си се променила, но може би не го виждаш,защото не е чак толкова голяма промяна за разлика от него... щом е така няма смисъл да се питаш защо... просто с времето сте се променили и общите неща са станали по-малко или са си били същите, но е нямало какво друго да добавите към общите интереси или какво друго да говорите и е трябвало да се разделите.. от такава връзка няма смисъл.. ама едно се питам.. добре де.. всеки един ден еднакъв ли ви е, че да няма какво да си кажете ? .. все нещо ново е станало в работа,сред приятели... ако и за това няма какво да си кажете изобщо няма смисъл да ти е гадно.. е,не може без хич, но не си задавай всички тия въпроси...![]()
^ разказвахме си кво сме правили през деня и тва е.... дори не с кой знае какви подробности
абе ддз....
все пак мерси за отговорите, успокоих се повечко![]()
Хората идват и си отиват. На негово място ще дойде някой по-добър за мен. Надявам се.![]()
nigga stole my bike
Не ми се е случвало.Даже точно обратното,с всеки изминал ден имаме за какво все повече и повече да си говорим.
Това омръзване,за което говориш не се поражда току така.Просто не сте били един за друг,не я е имало любовта.Тръпката в началото едтесвено че я е имало,като всяка нова връзка,но първите няколко месеца от връзката са решаващи накъде ще се развие.
Надали проблемът е само и единствено в теб.Не се обвинявай,случва се.Вдигни глава и гледай напред![]()
Няма виновни. Наистина хората си се променят , но и явно наистина не сте били един за друг. Не може да се каже , че сте си омръзнали за толкова време. Просто в началото сте си мислили , че наистина имате чувства и че всичко ще е , както трябва да бъде ... НО не винаги става това , което ние искаме. А и явно съдбата е определила така , ще сте много по - щастливи , но не заедно. И двамата продължавате напред и това е ..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз лично не мисля , че е възможно да си омръзнете за половин година . малко е банално , но явно не ви е било писано , не сте един за друг ... знам ли... случва се хората да си омръзнат , да се изчерпат ... на мен ми се е случвало дори и с най-добрата ми приятелка, да ни писне една от друга , но това беше само период...така че не се отчаивай нещата може да се оправят.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
неПървоначално написано от elysunny
поне за това съм сигурна![]()
мерси за отговорите ^^
nigga stole my bike