Цитирай Първоначално написано от horacio
Въпросът ми е: Случвало ли ви се е и на вас? Да се изчерпате; да нямате за какво да си говорите; общите ви интереси да се изпарят; човекът до вас да се промени, да върви напред, а вие да не можете да го настигнете?
Проблема не е в теб, нито в него. Реално погледаното, проблем въобще няма. Представи си го от тази гледна точка: Може ли един човек да се разбира с всички останали? С някои няма да си пасне по характер, с други няма пък въобще да открие общи теми, с трети ще има само няколко теми, по които да може да говори и т.н. и т.н.
И на мен ми се е случвало много пъти да попадам на хора, с които не мога да говоря за нищо. Чувството е много тегаво и сигурна съм, че и двете страни сме се чувствали некомфортно.
Преди повече от година, още преди да тръгна със сегашният си приятел бях харесала едно момче, с което не можехме да си говорим повече от 5-10 минути. Обаче интересното беше, че и двамата се харесвахме много и така се задържахме доста време. Беше някаква супер мълчалива връзка. Но накрая ни стана ясно, че така не може да се продължава. Аз не изпитвам вина, надявам се и той.