.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

пробито пъпче

вчера си пробих пъпа и искам да попитам дали е нормално ако има съвсем малко гной под обичката благодаря

Не съм запозната с пиърсите, но не мисля, че е нормално да имаш гной .
    Гной = на замърсяване.
    Мога и да греша.

пробивала съм се при козметичка всичко е дезинфекцирано незнам как може да се е замърсило притеснявам се..

Голям фен Аватара на nadincety
    Това според мен не е гной,а лимфа. Нормално е в началото да се отделя.Но това с козметичката.. За тази работа има пиърсинг студиа-не напразно са ги измислили.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

ох незнам аз попринцип като стане нещо и почвам да се притеснявам от най малкото и се притеснявам че малко ме боли ама предполягам че е нормално все пак е от 1 ден..

Голям фен Аватара на nadincety
    Разбира се,че е нормално да те боли щом е на един ден.Вече,ако болката продължи повече време,ще има за какво да се притесняваш.Мажеш ли я с нещо,пръскаш ли я ??
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

ами почиствам я с кислородна вода така ми каза тая дето ме проби иначе само с това

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Memii
    пробивала съм се при козметичка всичко е дезинфекцирано незнам как може да се е замърсило притеснявам се..

Стига бе хора .. не се ли научихте .. Може и да е гной, купи си някакъв антибиотик за мазане и се мажи няколко дена ..

и какво като е при козметичка това не значи задължително че е направено некадърно тя и с това се занимава и не прави обица на пъп за първи път мога да кажа че при нея е много по безопасно отколкото в някое студио

Мега фен Аватара на mynichka
    Лимфа е сигурно, не ти ли препоръча антибиотик да се мажеш? Странно!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

каза ми ако има нещо да и се обадя и ще видя днес какво ще е ако има още нещо ще и се обадя

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Memii
    и какво като е при козметичка това не значи задължително че е направено некадърно тя и с това се занимава и не прави обица на пъп за първи път мога да кажа че при нея е много по безопасно отколкото в някое студио

Сега кажи, че те е пробила с пистолет .. и продължавай да твърдиш, че не е направено некадърно !

не съм пробита с пистолет.. много ме дразнят хора които нито знаят каква е ситуациятя нито нищо обаче много обичат да си дават мнението без да разбират

Град
    ...
    aко беше обяснилa ситуaциятa може би нямaше дa гaдaем дaли е лимфa или гной

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Както казаха по-горе .. Може да е лимфа ..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    тя и с това се занимава и не прави обица на пъп за първи път мога да кажа че при нея е много по безопасно отколкото в някое студио
    На козметичките не им е това работата... то и аз мога да ти пробия пъпа, няма да ми е за пръв път, но това не значи, че съм по-компетентна от хората в студиото, но пък... твое си е тялото, след като не държиш (явно) чак толкова на качеството на работа и професионализма при пробиването, коя съм аз да ти се меся.

Иначе, да, много е вероятно да е лимфа и е нормално известно време да я има, но аз за всеки случай бих се отбила да попитам и в някое СТУДИО, за да съм по-сигурна.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз мойта я мажех с един крем.
    И аз имах нещо подобно.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си