- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнение от момичетата
Значи с един приятел ходихме при платените (сещате се ) , но въпроса ми е дали такова момиче може да изпитва някакви чуства Защото ми се обади по телефона и каза че адски много ме харесала и била готова да се откаже от (професията) заради мене.. Обясни ми го така че съм бил нежен и тя не е срещала такъв затова ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леле на къде отива този свят...![]()
нямам думи...
awerw♥
Пропаднали хора, поне хареса ли ти ямата ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да бе, вярвам ти.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Как ще се откаже от готината професия, не мога да си обясня..![]()
женско
Иска да те вербува за постоянен клиент![]()
![]()
" дали такова момиче може да изпитва някакви чуства" - че нали и тя е човек .. ! Немат край ваще простовати теми ..
твоята болка днес, е твоята сила утре
не, не ...и като се събуди *класически момент* краката ти отвити.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Искаш сериозни отговори , а пускаш тъпи и безсмислени теми ? Е , кажи ни как ние да ти дадем сериозни мнения ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Какъв ти е въпроса, че искаш сериозен отговор? Ами, да, естествено,че изпитва чувства, като всеки човек. Умее също така и да лъже "тъпите ботове".Първоначално написано от 2N3055
![]()
женско
мне не може да изпитва нищо, тя е робот
не успя да ме метнеш пич
За какво си мислите че ви лъжа или тем подобни супер сериозен съм ...
Отговорих ти на смисления въпрос. Какво още искаш да знаеш?Първоначално написано от 2N3055
женско
Първоначално написано от elysunny
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Защо да не изпитва? Тя не е ли човек със душа и сърце?
Но шанса да те лъже не е малък![]()
Иска те щот си голем пидж!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Кат' почнете да го удряте на подигравки и на нещо от сорта "На къде отива този свят" сте ми супер смешни.
По темата:Според мен може да изпитва такива чувства.
^ Да.. изпитва чувства до толкова, че пак да отиде и да си плати.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да , пич поне си сложи реална снимка не от някой сайтове . Да окей човек е може да изпитва чувства . Ама за една вечер или тама колкото е било е твърде малко. Или темата е бъзик или е чудо ...
Или всичко или нищо .