а какво трябва да направя, като източника е сигурен, и ми казва, че някакъв си я гушкал и й говорел нещо на ухото? Да, нещата са детински. Тя просто не може да взема правилни решения на място. Например, за по-сериозни неща се консултира с приятелите й, които си е издигнала високо в очите и те каквото кажат, тя ги слуша. Има и проблеми със семейството, притеснявам се да не стане така, че да се опитват да я манипулират занапред. Не съм сигурен, ако продължим, дали няма да стане нещо нередно пак, и да страдам. Защото аз заради нея, за да не си помисли нещо лошо, винаги й казвам, дори ако ще излизам с момиче без нея не излизам, за да няма място за никакви съмнения. А тя какво направи? Наистина знам, че сега е момента и не трябва да има нещо повече между нас, но просто самата тръпка ме кара.. Например, ако я видя с друго момче ще ми стане ужасно гадно. Което пък говори, че още ми пука за нея, но фактически не трябва. Знам, че някои ще предложите да излизам с други момичета. Да, но как, като не искам? Моля за повече мнения.