.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Кой е виновен?

за триене

Първо какво момиче си, за да отидеш само на море с 3 момчета без родители. Второ да танцуваш с някакъв непознат. И откъде си сигурен, че нищо не е правила на морето. . Не спомена на колко сте години. Явно наистина не те заслужава, доколкото разбрах или не е изяснила чувствата си и обича да флиртува. Ти си знаеш какво изпитва сърцето ти, не всеки е перфектен. Сам прецени и успех.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Кой е виновен?

Цитирай Първоначално написано от korean
    Каза, че и тя не го одобрява, и че спали на отделни легла, но го направила за да си върне за това, че преди това не съм и пишел като преди
    *facelam*

Иначе твърде много се филмираш и тая ревност ще те изяде.Тя го прави нарочно,за да ти върне за нещо,което е адски детско държание.Вместо да късате,трябваше да поговорите хубаво,след толкова време заедно мисля че това е първото което би трябвало да направите.Не е имало причина да късаш с нея,защото фактически не ти е изневерила,по-скоро държанието и е провокирано от нещо.И именно това трябваше да изясните.

Обади и се и поискай да поговорите за вас,за връзката ви,какво куца и дали ще я бъде.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен пък не трябва да я търси , пише и т.н. И двамата се държат детски , но в случая автора ми се струва прав. Как момиче (обвързано) ще ходи само на море с още 3 момчета ? Никой не може да знае какво се е случило там. Да не говорим , че държанието е адски тъпо и безпричинно. Аз също съм на мнение , че не е за тебе.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на elysunny
    м всеки прави грешки, а и ти си прекалил с ревноста

а какво трябва да направя, като източника е сигурен, и ми казва, че някакъв си я гушкал и й говорел нещо на ухото? Да, нещата са детински. Тя просто не може да взема правилни решения на място. Например, за по-сериозни неща се консултира с приятелите й, които си е издигнала високо в очите и те каквото кажат, тя ги слуша. Има и проблеми със семейството, притеснявам се да не стане така, че да се опитват да я манипулират занапред. Не съм сигурен, ако продължим, дали няма да стане нещо нередно пак, и да страдам. Защото аз заради нея, за да не си помисли нещо лошо, винаги й казвам, дори ако ще излизам с момиче без нея не излизам, за да няма място за никакви съмнения. А тя какво направи? Наистина знам, че сега е момента и не трябва да има нещо повече между нас, но просто самата тръпка ме кара.. Например, ако я видя с друго момче ще ми стане ужасно гадно. Което пък говори, че още ми пука за нея, но фактически не трябва. Знам, че някои ще предложите да излизам с други момичета. Да, но как, като не искам? Моля за повече мнения.

ама чакай, стига обвинява нея за всичко

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    м всеки прави грешки, а и ти си прекалил с ревноста
    Пък аз не мога да разбера къде и как е прекалил с ревността си ? От колкото време и да ходят , на всеки му би станало гадно , когато приятелката й отива на море с още не знам си колко момчета. Т.е. съвсем нормално си е постъпил. Не виждам прекалена ревност. Както и втория случай.

Иначе да , наистина не обвинявай нея за всичко. И двамата сте си виновни , кой повече , кой по - малко.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

момичето не отиде на море сама с 3 момчета (нейни приятели-уж). Покани и мен, но аз бях на работа, и нямаше как да отида. Въпреки това, тя без да поиска разрешение
    хм грешка
    момичето го е поканило, да не и е родител, че да му иска разрешение

прекалил е и с ревността, трябвало е да поговори с нея спокойно, той го изкарва все едно тя се е целувала с момчето, на мен ми е прекалено, не знам

Супер фен Аватара на LeprikonA

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Каза, че и тя не го одобрява, и че спали на отделни легла, но го направила за да си върне за това, че преди това не съм и пишел като преди
    *facepalm*

да и аз на това се чудя... някаква нова мода ли да общуват така двама души? голямо отмъщение, голямо нещо.

иначе - и ти и тя се държите детински. да ти е за урок, че прекалено много ревност не води до нищо хубаво.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

момичето не отиде на море сама с 3 момчета (нейни приятели-уж). Покани и мен, но аз бях на работа, и нямаше как да отида. Въпреки това, тя без да поиска разрешение
    хм грешка
    момичето го е поканило, да не и е родител, че да му иска разрешение

прекалил е и с ревността, трябвало е да поговори с нея спокойно, той го изкарва все едно тя се е целувала с момчето, на мен ми е прекалено, не знам
    аз може да не съм й родител, но да ти кажа, че от жена, която хойка, без да й пука за мъжа/приятеля й, няма да видиш нищо добро за семейството й. Оспори го.

За какво прекаляване на ревност говорите? Вие нормално ли посрещате това половинката ви да преспи с някой друг? Не, че няма и такива, де ама..

^ е чакай обърках се, тя нали не е спала с него, а само я е хванал през кръста

кой е казал, че не и пука

ама и ти си един объркан.

като искаш да си с нея бъди бе, грешката не е само неина, не и набивай вината само на нея

Супер фен Аватара на DesireToFire
    ^ е чакай обърках се, тя нали не е спала с него, а само я е хванал през кръста

кой е казал, че не и пука

ама и ти си един объркан.

като искаш да си с нея бъди бе, грешката не е само неина, не и набивай вината само на нея
    Съгласна съм със всичките ти мнения. Ясно е, че това че го е направила да му върне за нещо е тъпо, но не виждам къде е трагедията в това да отиде на море с приятели. Само на мен ли няма да ми е проблем гаджето ми да се вижда с негови си приятелки, да отиде на почивка, на която има и момичета, да прегърне момиче за здрасти/чао или от сорта. Не сте женени, че да ти иска разрешение. Достатъчно е, че ти е предложила да дойдеш. Ако някое момче ми каже "Не, не ти разрешавам да отидеш" може спокойно да си хваща пътя.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Banned Мега фен
    о боже.. на 20 сте а разсъждавате като на 15 ... само не знам как може да обичаш някой и да му нямаш доверие.. а и това, че те е молила и ти е писала смси и т.н. и ти не си и отг. е адски гадно от твоя страна.. ок.. и на тебе ти е гадно ама заслужава ли си 1 година заедно и поне приятели да не си останете .. адски детински постъпваш.. тя също.. за какво връщане говорим и за какви глупости.. по-добре я потърси поговорете си и щом не искаш да сте заедно - недейте.. просто си поговорете, изяснете всичко и си останете приятели.. не като 13 годишните.. скъсаш с някой и айде не се поздравявате.. или ''обичам те ама като скъсахме те мразя'' как може тези 2 неща да ги казваш едно след друго... или не си обичал човека или не го мразиш, а просто те били.. и пак ти казвам.. поговорете,разберете се,подкрепи я - да не плаче и т.н. и си останете приятели поне

Мега фен Аватара на fenkaaa
    За 20 годишно момиче със сериозна връзка въобще не е добре.. НО ако и вярваш,че не е направила нищо,защо не и дадеш шанс? Знам просто какво е,защото моят приятел също ми няма голямо доверие,ходим с 1 месец по малко от вас.. Ида ли на дискотека,изляза ли и покрай мен има ли момчета.. побеснява.. и не ми вярва като му казвам,че нищо не е станало.. така че те съветвам - увери се и и дай последен шанс..

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Защо си решил,че трябва да й дадеш разрешение за морето. Тя е на 20 години,а не сте женени или пък да ходите от Бог знае колко време.... Според мен ,ако няма доверие в една връзка...хубаво си я приключил. Повечето ми приятели,да не кажа всички с едно изключение, са момчета и аз винаги съм имала този проблем с гаджетата си,защото са си втълпили,че нз какво ще стане,ако излизам с тях. Предполагам,че приятелите й са й приятели от преди ти да се появиш в живота й ,така че ти си този,който трябва да са се приспособява.
    Имала недостатъци ... ами ти си перфектен сигурно?
    Ако настина ти пука за това момиче я приеми такава каквато е и я потърси,защото тя надали пак ще те потърси след като не си й отговарял... И унижението си има своите граници.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на musS

Въпреки това, тя без да поиска разрешение, след консултация с приятелите й, отиде.
    Мислиш ли , че е трябвало да поиска разрешение , да те попита , к , но чак разрешение .. и да , тва ,че е отишла сама с 3 момчета на море и ,че е танцувала с 1 от тях наистина ее гадно погледнато отстрани .. но според мен не е трябвало да късате заради такава дреболия .. още повече , че ходите от почти година .. а и не е сигурно дали ти е изневерила , нали така .. според мен трябва ти да я потърсиш , аз ако бях на найно място даже нямаше да ти пиша смс , сори ама е гадно .. особено ако не е направила нищо .. по-добре я потърси и поговорете , за да се изясните какво е правила и защо иска да те дразни по този начин .. успех

anonymous708973
    Guest
    Мама му стара, вие на родители ли си играете? Ква е тая извратена игра?

Ще ти иска разрешение. Що?!
    Тя не "уважила твои предложения" (разбирай - не ти е играла по свирката), наказваш я, като не й пишеш, тя пък си го връща като тийнейджър на родител, като отива на море с 3 момчета.

Да, и аз не го одобрявам. И бих отишла без приятеля си на море с други момчета, само ако имам приятелки със себе си, иначе си е просто "Ела, Вълчо, изяж ме."

"Нормално ли приемате половинката ви да преспи с някой друг?"
    Те не са спали, за Бога!

Как се била преобличала... Оф, боже. Да те светна малко, че издребняваш.
    Взимаш си дрехите в банята и след като се изкъпеш, просто ги обличаш. Да, вероятно е пропуснала сутиена, но това едва ли е трагедия.

Нямам думи просто. Спрете да си играете на гоненици, наказания и прочее и изградете пълноценна връзка, щото тия 11 месеца очевидно сте ги пропилели.

Голям фен Аватара на magita
    ДА, НОРМАЛНО Е ДА ОТИДЕ НА МОРЕ С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, БИЛО ТО МОМЧЕТА. ако е решила да ти изневерява не мислиш ли, че щеше да го направи с някой от дискотеката примерно....

Ако държиш на нея, на да питаш кой е виновен ми ще ходиш и ще говориш с нея и ще опрайте нещата
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Била е с приятели за Бога ... както казаха, ако е щяла да ти изневерява е можело да го направи с кой да е ... само, за да ти е гадно... не да си цака приятелствата. Имай и малко доверие... кво е тва, да не ти е кученце, че да я държиш така на каишка ... И какви са тия детинщини, тоя си отмъстил за това, оня за онова... това хич не е присъщо държание за 20 годишни ...
    И аз съм танцувала с приятели, прегръщала съм ги и прочие ... приятелят ми не ме е изял с парцалите....
    Вашето е 11 месеца, почти година... толкова малко ли държиш на нея, че да я зарежеш за подобно нещо .... ако ти е толкова неприятно поне е можело да поговориш с нея, да не го прави или да и обясниш, че ти е гадно така... Не да късаш с нея ;х

И аз съм ревнива, приятелят ми е в компания с момиче, с което се е занимавал към 2 години ... били са заедно към половин.... Но му имам достатъчно голямо доверие, за да не му правя проблеми за това... пробвай и ти да имаш малко доверие на нея и си поговорете хубаво за това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си