- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да заговоря момиче
има едно момиче което много често го засичам в рейса, супер красива е макар и да е малко по-малка от мен,но не знам как да я заговоря ,тъй като не знам дали съм и симпатичен.
Ако не пробваш,няма как да разбереш дали си и симпатичен.
Просто и се усмихни,кажи едно здрасти и в зависимост как ти отговори наклони разговора на някъде.Просто е.
усмихни и се, после и кажи здрасти, питай я как се казва, пробвай си късмета
Риск печели - риск губи. Опитай , няма какво да губиш.
За да не се повтарям с другите - казаха ти вече как да действаш.
Хайде , успех.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
еми седни до нея....или ако няма как хвърляй,мятай погледи няма как да не го отрази ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ами няма да е с : ОП ," КО СТАА МА " ,кво стаа брат?!
Лека усмивка, Здравейи то другото ще си потръгне.
Не съм перфектен но си струвам!
Усмивка, здрасти....и виж как ще реагира.Късмет
Престанете с това здрасти...
Здравей!
Ми не брато ама съм забивал мацка точно с израза 'оп,как е мъ?' ! Всичко зависи от жестовете и от тона ти и невербалните жестове,брат.Най-малко значение има всъщност какво казвашПървоначално написано от Limitless
(което не значи че може да я псуваш разбира се
)
Can It All Be So Simple ?
няма какво да губиш..Първоначално написано от elysunny
theo <333
Здравей е много сладкоПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
![]()
![]()
Ами какво?! "Оо,мацо,как е хавата?" не ставаПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Здрасти си енай-добре,никакви "хай","ооо","ко стаа","здр" и подобни ..
Здравей* е по - сладко ;дд, но това е най - добрият вариант. А и няма какво да загубишПървоначално написано от elysunny
![]()
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Усмихни и се и ако ти отвърне със същото отиди при нея ,но според мен на другия дензаговори я и нещата ще потръгнат сами ..
ПС Бъди уверен ,но не прекалено ,лично аз не обичам прекалено надутите и самоуверени момчета
Успех и пиши какво е станало![]()
Първоначално написано от gummybear
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ами например .. може да накараш ако имате общи приятели да те запознаят .. или например да кажеш нещо закачливо или леко да залитнеш към нея![]()