- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Коремни плочки ?
Здравейте,
От около 2 седмици съм се заел със задачата да направя коремни плочки и релеф.На ден правя по 20 набирания на 4 серии.Но не мисля , че само с тях ще се получи нещо.Искам да попитам - какви други упражнения да правя ? Имам впредвид за домашен фитнес.
Ние тук сме момичета. В другия раздел ще ти помогнат момчетата.![]()
Трябва да се стегнеш и да изгориш мазнинките по коремчето. Да работиш за цялото тяло. Но сигурно при вас е по по-различен начин.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Добави и тичане/каране на колело + коремни преси + провери в интернет упражнения за корем![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
В Спорт и здраве ще ти помогнат повече, там има доста фитнес маниаци.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Извинявам се , объркал съм разделаМоля админите да преместят темата
. Иначе колело карам към 10км на ден.Също така и ходя доста пеша.Сега ще почвам и тичането
Прави фитнес,много кардио упражнения,много скачане на въже и тези упражнения:
http://www.vbox7.com/play:0f312c5c0e
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Другите ти казаха какво трябва.. само не мога да разбера защо тази снимка дето си пуснал в темата си си замазал лицето. На аватара се вижда![]()
Е да , ама е по-малко...Да не правя реклама![]()
![]()
грешен раздел.
Hostis Honori Invidia
Вече и набирания за корем ли измислиха![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ф-И-Т-Н-Е-С,ама истински.
Взимам пример от братовчед ми.За 3-4 месеца със набирания , коремни преси , лицеви упори и т.н. , направи доста добро тялоПървоначално написано от Greennight
![]()
Добре де , казах , при домашни условия.Стия с тоя фитнес.Нямам време за него.
Как ще имаш за у вас, пак за фитнес няма имаш или просто те мързи да идеш до някоя зала?Първоначално написано от PaLMaL
една тренировка е до 45 минути не е като да е много време отнемащо
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Хах..Точно вкъщи нищо няма да направиш пич..Ако имаш оборудване може да правиш тренировка за 15-20 минути,такава каквото вкъщи няма да направиш и за 2 часа..(ако имаш нещо като home gym е вариант)
Недейте да му се нахвърляте на момчето. Пича не иска да става машина, а да изкара едни плочки и да направи малко маса. За това фитнеса не е задължителен. И аз не съм фен на домашните тренировки, ама фитнеса не е светия грал..
По темата - за плочките ти трябват 2 неща. Мускулна маса и нисък процент мазнини. Първото се прави с тренировки. Второто се прави с кардио и правилен хранителен режим.(разгледай раздела, теми за плочки има по 5 на страница) А за направиш някаква маса нагоре без да ходиш на фитнес ще ти трябват поне лост и успоредка.
А краката въобще можеш да ги забравиш![]()
Не,не честно .. Плочките ще ти излезнат и без да тренираш според храната,ама няма даже и те да си удоволетворен от резултата..Но и да си (от плочките) без другото си боза..
Еми дайте някакъв клип с упражнения , които наистина помагат.Също така и някакъв хранителен режим.Не искам да ходя на фитнес , защото започна ли го , трябва да намесвам и химията... 90% от хората които познавам и са тръгнали на фитнес ползват протеини.А от тях последствията , предполагам знаете какви са...![]()
Ооо,не знаем,научи ни,какви са ?
Нека да ти обясня в две изречения.
Първо протеин съдържат и храните.
Второ,не е нужно да взимаш протеин на прах
Трето,не е нужно като влезеш във фитнес залата да вземаш въобще нещо
Четвърто,прочети малко материал поне в интернет.. ;]
И какви са ? Протеина е храна като всяка друга, суроватъчните протеини се извличат от мляко, яйца, соя и т.н. И са вероятно по-безвредни от повече от храната която си взимаш магазините в която има по 212313423 Е-та. Недей да говориш квото си чул от разни 'разбирачи'.
А пък като влезеш в фитнес да би някой да ти бута протеина в устата ? Всеки си решава сам как да тренира. Аз лично тренирам без, най-вече по финансови причини, и пак дава супер резлутати. Тренирал съм и със и пак е добре. Кой квото му харесва.
А бе взимал съм протеин и честно да кажа за колко месеца освен пари на вятъра,резултат не съм видял(от това,че попълвам менюто си с протеинчето) В момента си ям по близо 200(от 170-180 до 200-220) протеин на ден без протеин на прах..Взел съм си в момента едно Syntha 6 ,ей така за даскалотоИначе ще си нося и храна , то само с него не става ! :]
Извод: Като отидеш на фитнес,се поинтересувай от хранителен и тренировъчен режим,не от добавки.