California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Аз мисля,че ...няма бъдеще за такава връзка,контролирана толкова много от родителите.Дори и да говориш с техните само ще стане по-зле.От опит ти го казвам,понеже отношението на майка ми към приятеля ми ,когато стане караница е 'ама за какво ми е той да идва до нас,хич не искам да го слушам тоя' или нещо такова.Родителите са си родители и явно тя не е показала достатъчно ,за да и имат доверие.Освен това връзката родител-дете е по малка.Когато започнат да я пускат повече и закъсняването от 10 минути примерно не е такъв проблем,тогава сам можеш да видиш какво е доверието.Предполагам,че за теб не е проблем,но момичетата така или иначе им 'развързват въжето' малко по-късно от колкото на момчетата.Друг вариант е просто тя да не е достатъчно дорасла,за да излиза и да си има приятел,може да се държи детински,да не изпълнява неща и какво ли още не.Много може да са факторите,а и освен това ако родителите са по-консервативни просто няма как един пикльо(извинявам се за израза,но съм сигурна,че това е мнението им за теб) на 16 години да тръгне да им обяснява защо,как и какво.