Не си виновен,но няма какво да направиш.Просто го приеми.Или оставаш с нея и се мъчите да се виждате,когато можете или си казвате чао.А колкото до това,че техните са гадни ,долни бля бля бля...Още не можете да разберете защо е така.Едно време и моите бяха същите,но с времето сами разбират,че детето им е пораснало.Сега едва се сещат да ме питат къде ще ходя или нещо такова.Споделям с тях и сегашното ми момче идва често в нас.Просто всичко си идва с времето,някои родители си имат своите убеждения.Дори и най-перфектното момче не е достатъчно перфектно за дъщеря им.Освен това не прочетох някъде как тя се държи с тях или как те са се държали с бившите и ако е имала такива.Просто не си мисли,че като я обичаш и тя е невинна.Доверие се печели ужасно трудно и се губи за секунди.Нейна е работата как те представя пред техните,как говори за теб и как те защитава.Тя трябва да е връзката между теб и родителите и.Ти в тяхното семейство не си никой,че да говориш с тях и не знам си какво.Така че си помисли,какво е отношението на момичето към теб,когато те няма,защото и това е важно.Едно е да те защитава и да се опита да те представи по най-добрия начин,а друго е да си мълчи и да се съгласява.За това ,работата ти да се разбираш с родителите и или поне те да са съгласни тя да излиза с теб,това е НЕЙНА работа.Тя трябва да намери начин да ги накара да те приемат някак си.Това е.Запомни,пак ще го повторя -ти си НИКОЙ в тяхното семейство,за това нямаш право да говориш и да струваш каквото и да е.

За тези,които не са на моето мнение:ако семейството беше не толкова консервативно и беше склонно на преговори,естествено е той да дойде у тях и да започнат дълги разговори,но явно случаят определено не е такъв,за това трябва да се подхожда дипломатично,стегнато и хитро.