Цитирай Първоначално написано от kurtiii
Заедно сме от 6 месеца.Много си пишехме в скайп до полунощ.Обикновено до 23-полунощ.Така няколко седмици.Накрая и сложиха време в скайп до 22.30 от началото на лятото до сега.Като излизахме примерно от 9.30-10 я викаха в тях до 12 до 16 часа и след това я пускаха до 20 часа.Винаги сме го спазвали.И отидоха на море за 10 дни.Майка и не и даде лаптопа,защото не отишла там да си пише с мен,а да си почива.Преди това сме си писали всеки ден поне по 15-20 мин.Един ден се запознах с майка и защото я извика да и носи панталона на шивачка.Каза ми само приятно ми е и каза на приятелката ми да ме изпрати да си ходя.И си отидох.Бяхме макс 10 мин заедно са майка и.И дойде 15 септември.Отидохме до даскало и след това си търсихме учебници и стана 16 часа и майка и звънна да и каже да се върне да чете учебниците си за да си преговаря от 18 часа да е в тях.И така на 16 септември и казали,че времето в скайп е до 22 часа.На другия ден и казаха да гаси в 21.40.Не им пукало какво са казали предишния ден.И преди 2-3 дни закъсня с 10 мин и си отиде в тях към 20.10 и казали да излиза от тях от 12.30 и да се прибира в 19.45.Започваме даскало в 13.30 и свършваме в 19.20.Сега реши да им дам това което искат.Пишем си до 21 часа.Какво да правим?
ПП И двамата сме на 16
Ами родителите й се страхуват за нея и мислят за нейното здраве .. За това да си учи( =бъдещето), да не се прибира по тъмно/късно(=страх) и за това да се наспива и да бъде бодра(= здраве). А ти по ЦЯЛ ден ли искаш да сте заедно .. аз мисля, че това време ви е напълно достатъчно