.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Нов Телефон.

Смятам да си взимам Sony Ericsson Vivaz, бих искала да ми кажете мнения за този телефон, и дали е добър като цяло.
    http://www.sonyericsson.com/cws/prod...az?cc=bg&lc=bg

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Една приятелка си купи такъв и е много доволна
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Фен Аватара на val181
    Град
    София
    Според мен е много добре но колегите ще ме изядат защото е със симбиан
    Insieme assassini !

Цитирай Първоначално написано от val181
    Според мен е много добре но колегите ще ме изядат защото е със симбиан
    Би ли ми обяснил/а каква е разликата между симбиан и андроид, и толкова ли е лошо, ако телефона е с симбиан?

Голям фен Аватара на autista88
    Симбиян и андройд са операционни системи. Поради ред причини ВЕЧЕ се предпочита андройд. За андройд има ужасно много приложения, а и за по-продаваните телефони има цели (под)форуми, където се разработват custom rom-ове (модификации).

Виваз е с резистивен дисплей и няма мултитъч, няма да получи ъпгрейд до симбиян анна/белле. Вече не е конкурентен.
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Цитирай Първоначално написано от autista88
    Симбиян и андройд са операционни системи. Поради ред причини ВЕЧЕ се предпочита андройд. За андройд има ужасно много приложения, а и за по-продаваните телефони има цели (под)форуми, където се разработват custom rom-ове (модификации).

Виваз е с резистивен дисплей и няма мултитъч, няма да получи ъпгрейд до симбиян анна/белле. Вече не е конкурентен.
    Резистивния дисплей пречи ли по някакъв начин, и как така няма да получи ъпгрейд до симбиян анна/белле?

Извинявам се за тъпите въпроси, но искам да се запозная по добре ...

Резиcтивен означава, че реагира на натиcк, а не на докоcване. А cимбиан е операционна cиcтема, която проcто не може вече да cе cравнява c конкурентите cи.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Една позната има и по мои наблюдения работата с тъч скрийна е отвратителна..

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    неееееееененененене
    твърдо не
    нека да вземе който и да е телефон с андроид, ще е много по-добре от симбиан...

Благодаря на всички, които си казаха мненията.
    Сега, ако може дайте и малко коментари за Samsung Galaxy Gio.

Много съм доволна. :д

Супер фен Аватара на badsector
    Gio е добър телефон. За тия пари едва ли ще намериш нещо по-добро.

Аз имам Гио и съм много доволен екрана е много чувствителен.Единственото нещо което не ми хареса е че батерията издържа малко.Но това не е кой знае колко лошо

Цитирай Първоначално написано от Fraximus
    ...батерията издържа малко...
    Грижи се за нея, за да издържа повече. Най-вече намалявай яркостта на дисплея до минимум, защото той е главният консуматор. Отделно изключвай Wi-Fi, 3G, GPS, когато не ги ползваш. Еднъж месечно разреждай телефона докато дори не може да се включи и после го зареждай на максимум (около 4 часа) при изключен телефон. От там нататък може да правиш и софтуерни интервенции като спиране на излишните процеси, но ползата е малка.

Аз си го ползвам на минимални обороти, още откакто го взех, и без проблеми си ми издържа до седмица и 2-3 дни.

Благодаря на всички за коментарите.
    Другият телефон, за който искам да попитам е Motorola Defy.

http://www.mobilebulgaria.com/mobile...ola-defy<br />

Постоянно искам нови мнения, но всеки ден в различните магазини ми показват нещо различно и вече съвсем се обърках...

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от pap1ty
    Благодаря на всички за коментарите.
    Другият телефон, за който искам да попитам е Motorola Defy.

Постоянно искам нови мнения, но всеки ден в различните магазини ми показват нещо различно и вече съвсем се обърках...
    Дефи е добър.

Магазините ги остави. Там има продукти, които са им сложени и при продажбата, съответният консултант получава пари и т.н, тъй че....
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Цитирай Първоначално написано от geography
    Аз си го ползвам на минимални обороти, още откакто го взех, и без проблеми си ми издържа до седмица и 2-3 дни.
    Да, ако го използваш като телефон, издържа. Но идеята на смартфоните е друга. При нормална употреба сигурно ще изкарва по два дена този телефон.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си