- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дори не го познавам :(
Еми значи в ново училище съм и има едно момче дето нз кои клас ама е някъде от нашето училище.Само се моля да не е 12 че тая година ако завърши нз.Като съм и в това тъпо даскало и никой не познавам от другите класове и нямаме общи приятели.През ваканцията сме се виждали 2-3 пъти и единия път бях с колело и той също и се обърна
.Даскалото ми е далече и явно и на него и ходим с колела,въпреки че аз не ща.Виждаме се по коридорите и се споглеждаме ма до там.Искам да го заприказвам някак изглежда свестен ако не друго поне да сме си фр ама като дори само 1 път съм му чувала гласът като говореше по тела
.Нз и къде му е класната стая ама мисля да разбера
![]()
Действай Шерлок.
Ми поне как да го заговоря.Харесвам го,ама първо нали трябва да го заговоря за да му кажа![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
хахаха добре казано
недей се обсебва, може да нямаш правиелна представа за него
ти кво веднага като го заговориш ще му кажеш, 'ам пич, харесвам те', не върви нали знаеш ?
Въпреки че нито съм била в тва училище преди не съм го виждала с типичните гамени дето им личи че са груби тъпанари да пуши голямото междучасие.Той даже не излиза голямото от даскало де.Виждала съм го малките междучасия да влиза в даскало преди да почне часа и това.
Е,не веднага,малко да се сближим и може да му кажа на саме,ама нз,още дори не съм го заговорила,само се споглеждаме,щото в нашто даскало идват момчетата с колела и аз щото съм далече и все се засичаме като ги заключваме
ем просто го заговори - Кажи му че си го засичала и преде през ваканцията... предложи му да ходите заедно до училище ... давай по-смело![]()
Ми той понякога идва с негов фр,явно са в една посока,но не винаги.Просто се споглеждаме,не се спираме,как,да го гоня ли,нз,или да го заговоря нещо,но нз какво,като не го познавам как да му предложа да ходим заедно.И за възрастовата разлика нз колко ни е,може би е 2-3 години,дали ще вземе насериозно едно лапе кат' мене![]()
^ докато ти се взимаш за лапе, не очаквай той да те вземе на сериозно
Ми нз,нищо не знам за него.Иначе ми направи впечатление,че не като останалите гамени.Как да го заговоря,какво да го питам,дори нз дали си спомня,като се засичахме през ваканцията,тия 2-3 пъти бяха края на август и до 15 септември.
Пфф,момичета попадали ли сте в подобна ситуация?Как сте постъпвали![]()
попаднах да, следях го, следях, накрая си харесах друго момче, което познавах ;д и сега този които следях следи мен, просто имах грешна представа за него
Ми, първо се блъсни в него... и го подмини, после на сл. ден като се видите се усмихни (ма на негоа на третия ден му кажи 'здрасти' и така някопй ден, като го видиш пр. след даскало и го заговори толкова ли е сложно
![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Просто го заговори.
Не е нужно да се правиш на Шерлок, нито да се правиш на отнесена.
Отиваш при него, запознавате се и готово.
И спря да се върти за миг земята..
хмм а ти от кьде знаеш че той си няма приятелка?? Питам защото една като теб дойде в нашто даскало с приятелят ми сме в едно даскало и тя тая година е зайка .. тааа го е питала за fb,skype ноо той я е отрязал буквално .. за тва 1-во разбери дали има гадже и тогава прави квото ще правиш ... защото някой ден да не ядеш бой без да знаеш защо : ))
;д +1Първоначално написано от Fuck0ff
Блъсни се, уж без да искаш, в него. Тогава се извини и се представи.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Убедена съм,че си няма гадже.Просто гледа да не е в голяма компания.А как точно да се блъсна в него?В смисъл не сме минавали мн близо един до друг.И какво да му кажа?В смисъл като се представим после какво?Просто хич не ме бива да говоря много.Даже като се събираме няколко момичета аз все нямам какво да кажа![]()
Забързваш нанякъде (лавката примерно) и го блъскаш, не е кой знае какво.
Where'd you go?
I miss you so.
since you've been gone.
Please come back home...
Дам,аз така пробвах и нищо не стана.Първоначално написано от crowberry
Ама пък при нея може да е различно.
Е, после ще гледа да завърже разговор, много ясно.. после фб.. и т.н. и т.н...Първоначално написано от againstyou
Where'd you go?
I miss you so.
since you've been gone.
Please come back home...
Как го харесваш като не го познаваш?Разбирам да ти харесва...външния му вид?Ама ей така да харесваш някого безз да му знаеш името...Първоначално написано от denios
so sad ...