- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте с половинката си?
Да помня.
Eми ние попринцип сме съседи и ни беше много срам един от друг,но един ден тя ми поиска скупа от www.impulse.bg и започнахме да си пишеме на 1 януари 2010 ии така![]()
Мрачна и студена вечер, стоя си аз в тоалетната на едно заведение и си пишкам на писоара, по едно време момиче бърка тоалетната без да иска и влиза в мъжката, вижда ме, писоарите са сложени така, че от вратата гледаш човека в профил, съответно вижда и пикалото мивъздъхва и излиза. След малко се връща, идва до мен и ми прошепна нещо на ухото, в следващия момента от стреса се обърнах към нея.... Наложи се да и дам суитчера си, тъй като тя остана само по гащички и така всичко започна...
Ах, бяха красиви 2 години![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
познаваме се от 3 години(и малко отгоре), защото сме съученици. не помня как точно му научих името и дали изобщо имаше "официално запознаване".![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
В една игра се запознахме 'Counter Strike', след това скайпа чат и така![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
И аз.Първоначално написано от Sh@d0w
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да, помняНо за жалост вече не сме заедно
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
иллллллллллллллллллл
Тая тема за 10ти път я пускате. Да, помня, на шофьорския курс![]()
хуахх мойто май е най-забавно ;дд амм писа ми в Кюпид и излязохме и взее че стана ;дд и сега смее заеднно почти 9 месеца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичамм Лео <3 <3 <3