- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дори не го познавам :(
Следобед пак се засякохме.Той ме загледа а после се обърна
![]()
ох ама вие много филми гледате, номера с блъскането, еми ако я напсува ?
Еми, тогава не знам. Поне ще види, че е за*ник.Първоначално написано от elysunny
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Абе кво ще го блъскаш, просто като си тръгвате и отивате към колелата му кажи, че нещо става и не можеш да си го отключиш и ако може да ти помогне. После му казваш мерси и толкова. Пак е начало.
Вече други дни като се засичате 100% ще се поздравите. И така лека полекаа... ще почнете да си лафите, ама не бързай с предложенията и т.н... Аз бих изчакала той да поиска телефон/скайп/фейсбук... просто за да видя дали е заинтересован... ;р
Първоначално написано от antifashionshit
Да бе,какъв селянин трябва да си ..Първоначално написано от elysunny
Абе що не бях момиче .. хаха >.<
Не съм перфектен но си струвам!
Първоначално написано от Limitless
хахаха не ти и трябва , има си плюсове , но минусите май са повече![]()
![]()
Как да го заговоря, наистина труден въпросА понякога най-простото "здравей" върши повече от перфектна работа. Разговора трябва да ти идва отвътре, със заучени фразички само ще си вкараш автогол. Наистина ли вече в наше време е толкова срамно да се запознаеш с някой ? Толкова не можеш да измислиш какво да кажеш? Ами ако ти е толкова бедно речничето, намери го във ФБ и там се оправяйте...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Е да .. говорех за това че вашата работа е леснаПървоначално написано от Cvetii95
просто трябва да кажете нещо.. а ние момчетата трябва да се мъчим да охажваме .. и куп друго работи xD
Не съм перфектен но си струвам!
Само да кажа,че не съм чела всичките коментари.
И така... аз имах подобен проблем, хубаво симпатично момче, изглеждаше свястно не се занимаваше с както ти каза "гамените на училището" не пушише и т.н Но пък всяко момиче което питах за него всяка ми казваше едно и също,че бил к***ар не знам си какъв, аз обаче не им вярвах. И така де един ден с мойта приятелка го проследихме за да видим в коя стая ще влезе... да ти кажа получи се и никой нищо не забеляза ;д .. след това имах една позната от класа му, казах и тя ми даде фб и от там тръгна всичко. Има начин да се запознаеш с него, така че действай. Направи ти първата крачка може пък и ти да не си му безразлична а ако е свястно момчето още по добре ^^ ... само внимавай да не се окаже нещо по различно от твойте очаквания ... че тогава наистина не е прятно. Успех дано се запознаете и дано излезе свястно момче,че такива вече рядко се срещат и не го изпускай ^^
+1 !! Едно момиче от класа .. взима ми акъла.Първоначално написано от Limitless
Сега ще я мисля до понеделник, че и след това трябва да я заговоря!
![]()
По темата: Ако я напсува, тогава тя със сигурност ще разбере, че той няма никакъв интерес към нея.. Все ще имаш възможност да му кажеш нещо, просто се възползвай от първата такава! ^_^[/b]
Напукай му гумите на колното и му предложи да го метнеш до тях на рамката на твоето.
Ами, отиди при него и го заговори, запознайте се .. Нищо няма да ти стане
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ти поне само го харесваш.Аз гаджето си даже не съм виждала на живо.
каква грешна представа имате за днешните момчета...Първоначално написано от againstyou
сериозно ли мислиш, че ако го блъснеш ще ти обърне внимание ?![]()
много сериозно сте се заблудили
По дяволите това блъскане.Първоначално написано от elysunny
Иди го заговори.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Е, за кво ти е?! Ти дори не си влюбена в него, харесваш го на външен вид, не знаеш нищо за него. То и аз така харесвам един от Англия..
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
нищо против блъскането, просто съм го изпробвала и не действа. Гледа на теб като момичето, което го блъсна, а иначе ако отидеш и го заговориш си общителното момиче, което го заговориПървоначално написано от crowberry
Следващия път, като си засечете погледите му се усмихни !![]()
Ще му направи впечатление и ще си сигурна, че те забелязва.
И аз си бях харесала едно момче от моето училище и много се радвах като си засичаме погледите, гледах го по-продължително, за да се усети, но след време направих най- просташката грешка да си призная
и той ми отвърна, че никога не ме бил виждал
![]()
![]()
...
УСПЕХ ти желая !![]()
Имам в предвид какво да следва след "здр,как се казваш?".Даже си нямам на идея.До сега не ми се е налагало аз да заговарям момче.Обикновенно някой от компанията ни запознава.Просто си нямам на идея.Ако си останем само на здр сигурно на следващия ден няма и да се сеща.
Къде учиш?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "