- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
знам ги чела съм ги
тогава поне беше смешно сега са един и същи ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Shines тегля филма
гледай точната бройка на мен много ми хареса![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Чудих се дали да го свалям, той е с ония високичкия от Капитан Америка и Фантастичната 4ка.Ще го пробвам, да се пуска да се зяпа нещичко.
Ех, надявам се тоя път, като го изгледаш целият ти хареса понее мъничко, шегувам се да ти хареса напълно
. И 2мата са големи актьори, могат да те развеселят
.
оо да той е страхотен аз главно заради него си го изтеглихи ми хареса много
![]()
ще го изгледам целия и ще ти кажа дали ми е харесал ;d
Въпреки, че съм момче и на мен ми харесва как играе и точно за това смятах и аз да си го сваля, не заради Анито толкова, а и доста го бяха зобнали за Капитан Америка
![]()
.Дано ти харесаа
![]()
!
като се изтегли ще ти кажа,че е доста големичък![]()
да,но още не се е изтеглило,защото е 1.75 GB ;D
мерси : )
Стой да си говорим, докато се изтегли. И няма да усетиш, кога се е дръпнал
, и моят след малко е готов за пускане
.
е аз съм си тука![]()
и моя след малко е готов
Суупеер![]()
![]()
![]()
.Тук се боря с котарака, не иска да се махне от мен
.
имаш коте ?![]()
а щях да те питам сериозно ли си мислил,че ти се сърдя за нещо ?
Пепи тук сме![]()
![]()
филма ми е готов ...
бу ти ква музика слушаше?Първоначално написано от bubkaa93
Я ми дай някоя песничка,че все едни и същи слушам![]()
theo <333
Тук сме, здрасти.
Дам, доста дъртичко вече де, пенсионерка е![]()
, ама си е моето котенце
. А нем
, просто ми мина през ума, че ще си играеш пак да го сваляш заради мен, и пак да не ти хареса и такам.., да не ми се разсърдиш
.
Приятно гледкане!
gummybear, незнам каква музика харесваш, но ще поема риска да те поздравя с една от най-любимите ми![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=07JQ29UVd2I
![]()
![]()
![]()
![]()
Даже поздравявам всички ви с нея![]()
![]()
![]()
![]()
taq LMFAO - Sexy And I Know It
taq Rihanna - We Found Love
i taq pochnah da q slusham otnowo zaradi klipa i![]()
wseki boji dne slusham tiq pesni ;d
http://vbox7.com/play:5d3ddbe40e
puskam si filma![]()
Миналата седмица я слушах няколко пъти на Бритнито новото парче, яко е![]()
.И на Рианито си е яко
, LMFAO - Sexy And I Know It, много се смях като го изгледах за първи път
.
И аз си пускам моят, приятноо гледане!
мерсии..бу точно по такива песни си падамПървоначално написано от Shines
![]()
![]()
theo <333
Съншайн, да ти се оплача, че от компа не ти виждам ава, а с тела го виждам :/ Добър вечер иначе ня всички. Какво прайкате
![]()
Добър Вечер !
Shines изгледах го филма и ми хареса![]()
а на теб харесали ти това,което гледа ?
Да![]()
, мерси че ми го препоръча, бях се отказал да го гледам иначе
.