- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Прибрах се![]()
![]()
![]()
, как стее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?
Мале, разбих се днеска няма такъв ден, толкова смях, много съм разконцентриран, обаче пък смеха е на повече от макс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А тренировка имаше ли![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Че как.Малко завеян на моменти, но пак се получи, но съм правил къде, къде по-добри
. Другия път
.
Хелоу бубе, как си?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Това трябва да е най-важната част от деня бе![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Знам, ама така се протекоха обстоятелствата, то всичко си мина добре де, но можеше още по-добре.
зле ..
излиза ми се.. пуши ми се
съседите шумят![]()
ти ??
Излез, пуши повесели се мъничко
и ще се чувстваш по-добре
!
не мога да излизам![]()
а болна съм и ако пуша ще стане по-лошо
Тогава недей, ще го преживееш един път
, гледай някое филмче, почети нещо
,Колкото до съседите, аз какви съседи съм имал и в момента имам, направо
![]()
.. ноу комент
![]()
..Иначе аз съм добре
.
оххх пусках си,но мисля само за цигарите ужас ...
абе човек тия отгоре са някви дърти то пъшкане се чува,какво ли не ..![]()
Хаха![]()
![]()
, няма лошо на стари години човек, да се мисли за млад, стига да е по-тихо..
Опитай се да мислиш за друго, не е толкова трудно!
това е гнусно ... те са на по 60-70 може и повече![]()
боли ме главата пък и не ми се слуша![]()
ще ходя да звъня на моя,че нямам,какво да правя![]()
Вании и едно здравей не ми казваш![]()
пак ме игнорираш..
Ех, ех Сънии, Сънии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, накраме да се зачервя адски много
![]()
.Не съм, де да бях поне мъничко
. Ти си обаче, наистина прекрасна и толкова вълшебна
.Искам, този ден, да го забравиш, де да беше като по филмите, да ти изтрия този спомен
.
Бубе, ти се върна.
bubkaa93 здравейй , ама шайни ме пленява ...
омнонмонмнонмно![]()
![]()
![]()
![]()
толкова е добър и положителен ии.. охх![]()
Здравей,Вании ...Първоначално написано от Sunshinebabybyy
о0о да така е
винаги е положително настроен пък това не се среща често![]()
нда , нда.....![]()
обажавам това негово качестно и не само това , но да....
![]()
разбрах , че си болна .. кво ти има