- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
трудно дишам,кашлям много,имам хрема и ужасна болка в главата ..
близо седмица съм така
ти,как си ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
номномноминоом![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря ви много, за милите думи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Направиха ме още по-щастлив
![]()
![]()
. Но наистина да бях винаги положителен, за съжаление не е така, но гледам винаги или поне да се опитвам да мисля позитивно
.
Бубе, оздравявай по-бързо!Тоя пуст грип, доста народ го мъчи..
аз съм...
не знам и аз...
пак от онея гадните дни , то май сседмица или месеци станаха.... ;//
както и да е,,
аз излизам , че имам нужда да помисля ии тка... приятно спамене и лека нощ![]()
![]()
бъдете добри ии тка...
шайнисс светлиничко в ттунелаа ..![]()
Това,което казахме е истина и сравнение с мен си супер положителна личност. Вече почти ми минава жадувам за една цигара.Първоначално написано от Shines
![]()
Вани не само при теб е така приятна вечер.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Лекаа![]()
![]()
, знай, че те подкрепям. Без значение през какво си минала и преживяла, тези дни ще отминат и ще настъпят хубавите времена
!ВЯРВАМ ГО, просто и съм убеден, че така ще стане
!
Аз пък не мога да преценя.Мисли си за друго нещо, изпий една чаша вода, излез на терасата, подишай малко чист въздух
!
това бе за мен майПървоначално написано от Shines
![]()
повярвай,ако от не знам си колко години пушиш почти по една кутия на ден и изведнъж да не можеш да запалиш 1 цигара чувството е ужасно ... даже кафето не можах да си го изпия и цял ден да съм гладна,а да не знам,какво ми се яде и сега ми е лошо заради тая хранаУтре ще си купя цигари задължително
отново здравей,пепи ;**
нищо,а ти ?
Предполагам, гадна работа си е, но винаги има отърване от тях, стига да поискашПървоначално написано от bubkaa93
!
gummybear, здравей, аз се чудя тука да излизам ли да не излизам ли от 10-15 мин
.
излизай![]()
ще гледам филм.. ти?Първоначално написано от bubkaa93
![]()
theo <333
Мерси за съвета, ще излезна се разкарам за час и нещо. До после
!
говоря по телефона![]()
приятна вечер и на теб
само аз си седя в нас и скучая![]()
с твоя лиПървоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
ох и аз![]()
theo <333
Не с твоя![]()
![]()
офф,какво правите ?
смятам да ставам..ти?Първоначално написано от bubkaa93
theo <333
ти да не се засегна ?![]()
![]()
гледам стъклен дом и скучая ..
излиза ми се ...![]()
неее..Първоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
ох утре последен деенн..![]()
theo <333
здравейПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
theo <333
Здрасти,Вани ...
ем Пепи ей сега някой дървена или грипна после зимна и ще свърши![]()
йеееппп ^^Първоначално написано от bubkaa93
theo <333