- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.56
може може...
къде отиде бубка?![]()
здравейте,как сте :P
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
и аз така...какво си правиш ..как минава ранния следобяд:P
![]()
Добре.Тук се мъча да науча нещо и да излизам мъничко навън да се поразтъпча
, ти?
Първоначално написано от Shines
аз от сутринта съм се залетяла да уча,още не съм седнала,но мисля,че ми е време.. ти от къде си?
![]()
оправях се![]()
аз исках да направя новия вол![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
от Видин,но уча в София...другата седмица са ми първите изпити.. а почти нищо не учих през този месец,в който трябваше,но да се надяваме да мина..все пак ми е първа година,може да ни се размине
![]()
![]()
![]()
Ахъм..кофти с тези изпити
, ама какво да се прави.Трябва минава всичко
.
Бубе приятно прекарване.
Аз ще ставам, че доста попрекалих тоя път, а ще ме чакат да излизам.
мерси
http://www.teenproblem.net/news/s/32921.html вижте това псоле![]()
![]()
хайде,чаоо![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Здравеййй![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как си?
Бубе, то може и да има някаква истина в тази статийка![]()
.
Здравейте !!![]()
възможно е![]()
Здравейй![]()
![]()
..възможно е разбира се, няма невъзможни неща
!Какво правиш и как си
![]()
?
бивам
скучая![]()
ти ?
не може да се каже, че скучая.. хапвам и имах още за учене, ама тоя мързел си ме требози много
![]()
..
какво хапваш и по,какво толкова учиш ?![]()
доста работи, пържоли, филетасалати, малати..пак съм луднал да качвам килца
..Трябваше уча по физика и биология, ама ще си го спестя, утре може в часа да видя мъничко
..
Ти какво смяташ да правиш![]()
?
Аз до сега вечерях![]()
карах майка да звъни на личната лекарка за да ми напише бележка за петък .. и утре ще ходя до тях да я вземам и съм спокойна вече![]()
то тая бележка е за тоя петък дето мина![]()
Здравейте!Нали не хапете?
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Здравей
не хапем... тук не е като кофата, не им обръщай внимание.... там.. някои просто..... се чудят по-какъв начин да убият повече време
...
как си![]()
?